Derfor er det vigtigt at bruge hårkur

Det er vigtigt at tilføre huden fugt, hvis du ønsker at bevare en blød og smidig hud. På samme vis er det også vigtigt at pleje dit hår og tilføre det fugt. Det medfører, at dit hår forbliver lækkert og blødt, så du undgår både knækkede samt udtørrede hårstrå. Dertil vil dit hår også fremstå sundere og mere glansfuldt, hvis det er fugtigt frem for at være tørt.

 

Derfor er det også vigtigt, at du bruger hårkur i ny og næ. En hårkur er nemlig det samme for dit hår som bodylotion er for din hud. Mange undervurderer vigtigheden af en hårkur, da de tror, at det kun er noget, de skal bruge, hvis de for alvor ønsker at forkæle deres hår. Det er dog ikke tilfældet. I stedet er det noget, du bør bruge i håret regelmæssigt.

 

Hvor ofte skal jeg bruge en hårkur?

Det er ikke noget, der kan gives et specifikt svar på. Et svar kan dog lyde på, at det er bedre, at du bruger en hårkur for ofte frem for for sjældent. Det er en rigtig god idé, at du altid har en god hårkur stående på badeværelset. Denne bør du gerne bruge i håret hver 7. eller 14. dag. Du får dog den bedste effekt, hvis du bruger den én gang om ugen.

 

Om sommeren skal du bruge din hårkur til at pleje og nære dit tørre hår. Hvis det derimod er vinter, så skal du bruge den til styrke hårstråene og samtidig tilføre håret en vis elasticitet. Hvis du har svært ved at finde tid til eksempelvis at tage til frisøren, hvor du kan få en behandling af håret, så er en hårkur en rigtig nem og hurtig måde at pleje dit hår.

 

Det er nemt at bruge en hårkur

Det er heldigvis ikke synderligt vanskeligt at bruge en hårkur. Du skal blot tilføre håret den valgte hårkur i håndklædetørt hår. Efterfølgende skal du lade det sidde i håret i en rum tid, hvorefter du skal skylle det ud. Hvis du er på udkig efter en god hårkur, så kan du med fordel kigge på én fra Keratase, som du kan finde her.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb