Det er slapper-partierne der har skabt miseren

Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, gør i Berlingske opmærksom på, at politiet bruger mange ressourcer på Rasmus Paludans demonstrationer. Han sætter også spørgsmålstegn ved, om Paludan misbrugte sin ytringsfrihed. ”Nu står vi i en situation, hvor han er opstillingsberettiget og skal have al den beskyttelse, der skal til. Men jeg synes, det er ærgerligt, at vi står i en helt ny situation, hvor vi for første gang skal bruge så mange ressourcer i en valgkamp”, siger Claus Oxfeldt.

Formanden tilføjer, at det er dårligt nyt for andre borgere: ”For at sige det ligeud: Vi er et lukket kredsløb. Vi har kun de politifolk, vi nu engang har. Og det betyder i al sin enkelhed, at der er nogle opgaver, som vi er nødt til at nedprioritere”.

24NYT: For at sige det ligeud, Oxfeldt. Paludan er blot resultatet af den fejlslagne landsskadelige indvandringspolitik, som dine herrer i Folketinget fører. Den politik har befolkningen lidt under i flere år.

Borgerne har jo for længst opdaget, at politiet ikke har tid til at tage sig af banale lovovertrædelser som indbrud, tyverier o. lign. Antallet af borgerværn i mange, især mindre, samfund stiger. Over hele landet har politiet afgivet medarbejdere til bevogtningsopgaver i København, men også til andre opgaver i regi af Rigspolitiet.

Indvandrerbander kræver øgede udgifter til politi og efterretningstjenester, der overvåger og bekæmper bandekriminaliteten, ligesom der er store udgifter til domstole, kriminalforsorg, særlige jobs til de unge kriminelle, væresteder og klubber, konsulenter, socialarbejdere, tryghedsskabende foranstaltninger, sociale ydelser mv. Det er skatteyderne, der betaler regningen.

Den øgede bevogtningsopgave har betydet, at politiet er bagefter i behandlingen af voldssager, sager om økonomisk kriminalitet, sædelighedssager og børne- og overgrebssager. Mange købmænd anmelder ikke tyverier, da de føler, at det ikke nytter noget.

Konsekvensen af den muslimske indvandring er forringet kriminalitetsbekæmpelse, økonomiske tab og voksende utryghed i befolkningen.

For at sige det ligeud, Oxfeldt: Det er slapper-partierne i Folketinget, der har skabt miseren – ikke Paludan.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer