Det kan du forvente som dansk Unibet-bruger 

Når man opretter en konto hos de mange sportsbetting hjemmesider, så kan det være fordelagtigt at danne sig et overblik over bookmakerens mange bonusser, kampagner og ikke mindst regler og vilkår. Derudover kan det være i spilleres interesse at vide, hvordan man foretager sine udbetalinger, hvis man skulle være så heldig at have vundet en gevinst – er der gebyrer på bankoverførsler ved anvendelse af danske banker, eller hvordan fungerer denne proces helt konkret? Det giver vi her et svar på. 

Berettigelse til velkomstbonus 

Et afgørende element for nye spillere, når de skal vælge bookmaker, er størrelsen samt overskueligheden af den pågældende sportsbetting hjemmesides velkomstbonus. Hos Unibet er alle nye spillere, der ikke før har haft en konto, berettiget til at modtage en Unibet bonus. Denne Unibet bonus fungerer på samme måde, som den famøse velkomstbonus gør. Man kvalificerer sig til denne bonus ved at foretage en indbetaling på mellem 40 og 1.000 kr., hvortil bookmakeren matcher indbetalingen med 100 %. Nærmere specifikt, så betyder det, at hvis man som ny spiller indbetaler 1.000 kr., har man 2.000 kr. at spille for, fordi Unibet matcher indbetalingsbeløbet med 100 %. 

 

Dog skal man som ny spiller være opmærksom på de regler og vilkår, der gør sig gældende ved Unibets bonus. Hos Unibet er der et gennemspilskrav på otte gange, før man kan foretage en udbetaling af sin bonus. Disse otte sportsvæddemål skal ydermere være placeret på minimum et odds 1.40, og være foretaget inden for 60 dage – ellers udløber bonussen. 

Kampagner til den sportsinteresserede

Foruden at tilbyde bonusser til nye spillere, så har Unibet ofte kampagner der er relateret til de begivenheder, der befinder sig i sportskalenderen. Er der eksempelvis Champions League i fodbold, så vil du typisk opleve tilbud med henblik på Champions League. Dette gør sig gældende på en bred vifte af sportsgrene såsom fodbold, som allerede nævnt, men også ishockey, tennis og håndbold. Et typisk format man som sportsbetter vil kunne opleve, er Unibets predictor. Her kan man vinde en heftig pengesum ved at gætte rigtigt på seks scenarier eller spørgsmål i forbindelse med den pågældende sportsbegivenhed. 

Indbetaling og udbetaling 

Når man indbetaler penge hos Unibet, så foregår det uden gebyrer, hvis man benytter sig af enten en traditionel bankoverførsel eller anvender et VISA/Dankort. Det samme gør sig ligeledes gældende, når man skal foretage en udbetaling af ens gevinster – disse kan nemlig, også gebyrfrit, udbetales til dit kreditkort ved at anvende en bankoverførsel. Hvor hurtigt disse ind- og udbetalinger foretages, determineres af, hvilken metode spilleren anvender.