Det kan være svært at finde den helt rigtige netshop til tøj-shopping – her er et godt bud

Danskerne elsker både at se på og bestille tøj online. Vi har for længst vænnet os til, at det med at shoppe skal være nemt og bekvemt. Og så skal det kunne lade sig gøre, når det passer den enkelte kunde.

Men det kan være en udfordring at finde de butikker, som med garanti tilbyder et både seriøst og attraktivt udvalg af tøj til ham og hende.

Alt fra det klassiske til moderne

Tøjbutikken Nielsens oplever en stigende interesse for en bred vifte af både det mere klassisk tøj  og modetøj.

På butikkens hjemmeside finder man et let overskueligt udvalg af tøj i kategorier som bl.a. inkluderer herre, dame og teenz. På siden findes desuden en liste med alle tilgængelige mærker, så man let kan finde præcis det, man leder efter.

men Nielsens er ikke udelukkende en webshop i traditionel forstand. For udover webshoppen finder man Nielsens fysiske butikker i hele Danmark. Der findes faktisk i skrivende stund 18 af slagsen.

Butikken lover i øvrigt gratis fragt på ordrer over kr. 399,00 og 2 ugers fuld returret.

Kundeklub med fordele der betaler sig

Er man interesseret i flere kundefordele hos Nielsens, så  er der mulighed for at blive en del af Nielsens kundeklub ved at registrere sig gratis via hjemmesiden. Som medlem af Nielsens kundeklub optjener man blandt andet 3 % bonus på alle køb og får gode medlemstilbud på varer. Desuden modtager medlemmer VIP-invitationer til forskellige typer af events.

Hos Nielsens finder man desuden løbende nyt på hylderne. Vi får nye varer hjem hver dag, både i webshoppen og vores 18 butikker landet over. Butikkerne og shoppen er sprængfyldt med fantastiske nye varer og gode tilbud på herretøj til dig”, oplyser butikken selv og  markerer sig således som etseriøst alternativt til de store landsdækkende butikskæder.