DF forsvinder ligesom Fremskridtspartiet

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Erling Askjær Jørgensen.

Jeg er født i 1933 og derfor var det i slutningen af 1950’erne, at jeg første gang havde adgang til stemmeurnerne. Der har endnu ikke været et folketingsvalg, hvor jeg ikke har stemt. Det bedste, jeg dengang kunne stemme på, var De Konservative.  Så pludselig kom Fremskridtspartiet på banen, og jeg var 100 % enig med Mogens Glistrup, og fra 1975 var jeg i 7-8 år folketingsmedlem for Fremskridtspartiet. Jeg var fortsat enig i det politiske, men absolut ikke i den måde, Glistrup førte sig frem, idet hans sprogbrug var direkte skadelig for Fremskridtspartiet.

Og derfor opgav jeg at være aktiv i Fremskridtspartiet. Jeg stillede simpelthen ikke op for liste Z mere. Heldigvis havde jeg en godt kørende egen virksomhed, og det var en fordel for den, at jeg ikke længere var identisk med Glistrups sprogbrug. Det er helt klart for mig, at hvis Glistrup havde opført sig ordentligt og ikke havde gebærdet sig, så han røg i fængsel, så kunne Fremskridtspartiet have levet og ville stadig have eksisteret, men de gode folk i partiet kunne ikke udholde Glistrup og forlod ligesom jeg, partiet. Typer som Kresten Poulsgaard blev tilbage, men disse typer var helt ude af stand til seriøs styring og udvikling af et politisk parti. Fremskridtspartiet gik totalt i opløsning. Politikken var ikke forkert, men de folk, der var i partiet, egnede sig slet ikke til at være politiker på en måde, så det kunne bære et politisk parti, og slet ikke at give partiet fremgang.

LÆS OGSÅ:  DF: Glæde over aftale om bedre hjælp til langtidsledige

Medens jeg var folketingsmedlem for Fremskridtspartiet, havde vi åbne gruppemøder, hvilket var en af Glistrups særegne ideer, som jeg var meget imod. Til vore åbne gruppemøder kom ofte en tilhører, som var hjemmehjælper og hed Pia Kjærsgaard, og hende havde jeg ofte samtaler med og lærte hende således at kende, længe før hun selv blev valgt ind i Folketinget. Det, som Pia Kjærsgaard havde suget til sig ved at være tilhører på vore gruppemøder i Fremskridtspartiet, var hendes uddannelse og læring til, at hun blev en god politiker med gennemslagskraft. Og dermed kunne hun stifte Dansk Folkeparti og være formand i dette parti, og give Dansk Folkeparti stor indflydelse, da Fogh Rasmussen var statsminister.

Det gik Pia Kjærgaard, som det gik Mogens Glistrup, den megen medgang og populariteten gjorde så meget skade på hendes adfærd, at hun helt ligesom Mogens Glistrup bliver den, der først og fremmest er skyld i, at Dansk Folkeparti her i foråret 2022 helt er i opløsning. De bedste folk, der var i Dansk Folkeparti, vil ikke finde sig i Pia Kjærsgaards ondskabsfuldheder, råben og skrigen, intriger og bagtalelser. De bedste folk i Dansk Folkeparti vil ikke finde sig i Pia Kjærsgaards adfærd, og derfor melder de sig ud på stribe, helt ligesom de bedste folk i Fremskridtspartiet i sin tid, der ikke ville lægge navn til Mogens Glistrups uopdragne adfærd – de stoppede som aktive i Fremskridtspartiet.  Messerschmidt skulle selvsagt for længst have smidt Pia Kjærsgaard ud af Dansk Folkeparti. Dette har han ikke gjort. Derfor dør Dansk Folkeparti, helt på samme måde som Fremskridtspartiet gjorde, og timen er nær for DF. Hovedårsagen er Pia Kjærsgaard, der ligesom Mogens Glistrup i sin tid var hovedårsagen til, at Fremskridtspartiet gik i opløsning.

LÆS OGSÅ:  DF: Ingen bederum på uddannelserne

Hvad er så nu situationen. Jo, der er stadig en betydelig del af Danmarks befolkning, der er stærke modstandere af muslimsk indvandring og muslimsk infiltration af vore oprindelige kristne fædreland. Dette er på seriøs måde og med ordentlig tale, formuleret af Nye Borgerlige. Og foreløbig har vi ikke set noget i retning af, at Pernille Vermund har fået storhedsvanvid, som Glistrup og Kjærsgaard har været voldsomt angrebet af, og som Kjærsgaard så tydeligt endnu lider af. Muslimsk infiltration af Danmarks skal stoppes.

I dag ser vi, at Putin er blevet vanvittig som følge af sin magt, og i meget mindre skala var det den samme sygdom, der ramte Glistrup og nu Pia Kjærsgaard. Historien beviser, at magt korrumperer. Ikke alle kan holde på forstanden samtidig med, at de besidder megen magt. Dette var Glistrup eksemplet på. Dette er Putin og Pia Kjærsgaard eksempler på.

For alle, der ikke længere kan tåle lugten i det bageri, der hedder Dansk Folkeparti, er det gode alternativ Nye Borgerlige. Og det allermeste af verden står nu sammen om at få Putin ekspederet ud af magtens centrum, og ud i historien som en despot, der tog skade af have magten, og dermed mistede sin sunde fornuft. Vi håber alle, at Putin ikke magter at bringe hele vor klode ud i en altødelæggende krig.  

LÆS OGSÅ:  BREAKING! Dansk Folkeparti: Offentlige udearealer skal være røgfrie

Men Putin har også gjort gavn. Hele den Vestlige Verden, inklusive Tyskland, er nu forenet i kampen mod den vanvittige Putin. Forstanden vil sejre. Og DF forsvinder.