DF: Glæde over aftale om bedre hjælp til langtidsledige

Dansk Folkeparti har her til morgen sammen med en bred kreds af partier (Regeringen, DF, Venstre, SF, Konservative, Radikale, Enhedslisten og Alternativet) indgået en aftale om tiltag for i alt 159 millioner kr.målrettet langtidsledige under coronakrisen

De langtidsledige er en af de grupper, som har haft det meget svært under coronakrisen. Der er kommet 15.000 nye langtidsledige, siden coronaen første gang lukkede Danmark ned. Derfor er der brug for målrettede tiltag, som kan være med til at hjælpe langtidsledige tilbage på arbejdsmarkedet. Og det kommer der nu med denne aftale, som har fokus på opkvalificering og virksomhedsrettede tiltag.

DF’s beskæftigelsesordfører Bent Bøgsted har særligt haft fokus på at sikre flere midler til den håndholdte indsats for ledige seniorer. Derudover har det især været vigtigt for DF, at flere faglærte får ret til en realkompetencevurdering.

Beskæftigelsesordfører Bent Bøgsted udtaler i den forbindelse:

”Jeg er glad for, at indsatsen for at få seniorer i beskæftigelse igen styrkes med kurser og mere direkte jobformidling. Det er også en klar forbedring, at realkompetencevurderingen forbedres, så flere kan få vurderet deres kompetencer og dermed får vurderet, hvad de har behov for af indsats for opkvalificering.”

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)