Dom: Korrekt at migration dræber

Parti har fået rettens ord for, at der er noget sandhed i, at migration er dødbringende.

Det tyske Nationaldemokratiske Parti, NPD, har fået rettens ord for, at det ikke er usandt, at migration dræber. Det skriver den tyske avis Deutsche Welle.

Det tyske Nationaldemokratiske Parti har fået en dommers ord for, at påstanden om, at migration dræber “i det mindste er delvist sand”.

Kendelsen er faldet i forbindelse med, at NPD har sagsøgt en lokal borgmester i byen Ranstadt for at have forbudt valgplakater med teksten: “Stop invasionen. Migration dræber!”

Delvist korrekt

Dommen faldt i retten i Giessen, hvor dommeren anerkendte, at “folkevandringer gennem historien” direkte har ført til “død og ødelæggelse”.

På baggrund af en historisk gennemgang af konsekvenserne ved folkevandringer gennem tiden dømte dommeren, at NPDs valgplakat “i det mindste delvist afspejler virkeligheden”.

På Wikipedia findes en liste over nogle af de islamiske terrorangreb, der er begået i Europa siden 2004. Her er 64 angreb på listen, der tilsammen har dræbt hundredvis af europæere. Dertil kommer de mange, som er dræbt af migranter og efterkommere i forbindelse med almindelig kriminalitet.

Er du enig i dommen? Skriv din mening herunder!