Drabsoffer var muligvis tilfældig kvinde – politiet beder om hjælp til opklaringen

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat på højtryk i drabssagen fra Hadsund, og politiet søger nu aktivt efter yderligere vidner, der kan være med til at belyse hændelsesforløbet forud for drabet.

Politiet kan i den forbindelse oplyse, at den sigtede ankommer til værtshuset Jagtstuen beliggende på Storegade i Hadsund den 11. november, kl. 00.16. Og her viser politiets efterforskning, at den sigtede på værtshuset mødes med offeret i, hvad der formentlig er et tilfældigt møde.

”Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

De forlader sammen værtshuset mindre en time efter, kl. 01.08.

Politiets efterforskere er lige nu i færd med at fastslå detaljerne omkring deres færden fra de forlader værtshuset – og indtil at den første patrulje ankommer ude på gerningsstedet kl. 04.48.

”Derfor søger vi efter vidner, der måtte have set dem i løbet af aftenen og natten,” siger Frank Olsen, der opfordrer til, at man straks ringer til politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen.