Drabssigtede i Randers-sagen udleveret til Danmark

De tre personer, der er sigtet for et drab begået den 22. december foran Randers Regnskov, blev i dag udleveret til Danmark. De fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Randers i morgen kl. 9.30.

Alle er sigtet for drab eller medvirken til drab og for ulovlig våbenbesiddelse.

Den 22. december kl 23:29 blev en 30-årig mand fundet skuddræbt foran Randers Regnskov. Østjyllands Politi efterlyste dagen efter tre navngivne personer, som var mistænkt for drabet. Den 24. december blev de tre personer anholdt af tysk politi i en bil tæt på Neumünster.

På baggrund af en international retsanmodning blev de alle varetægtsfængslet i Tyskland, og Østjyllands Politi anmodede om at få dem udleveret til Danmark. Udleveringen skete så i dag kl. 10.00, hvor tysk politi kørte til den dansk/tyske grænse og afleverede de sigtede til dansk politi.

LÆS OGSÅ:  Fra 1. juli kan du få opsat pension udbetalt hurtigere

Politiinspektør René Raffo er glad for, at de tre sigtede nu er i Østjyllands Politis varetægt.

– Vi har selvfølgelig fortsat vores efterforskning af drabet, mens vi ventede på udleveringen, og tysk politi har også været en god hjælp i forhold til at sikre spor og beviser på personerne og i bilen, de kørte i. I forbindelse med grundlovsforhøret vil vi naturligvis anmode om varetægtsfængsling, men det er i sidste ende dommerens afgørelse. Vi har stadig en masse efterforskning og afhøringer, vi skal have foretaget, siger René Raffo.

De tre personer, der er sigtede i sagen, er en 19-årig mand, en 38-årig kvinde og en 36-årig mand. Alle har adresse i Aalborg.

Anklageren vil anmode om lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og derfor har Østjyllands Politi ikke yderligere oplysninger om drabet.

LÆS OGSÅ:  Nøddeknækkeren gemmer kommende stjerner

– Det er fortsat vores formodning, at drabet er relateret til et internt opgør i det kriminelle miljø, men derudover holder vi stadig kortene lidt tæt til kroppen, da vi ikke vil spænde ben for den omfattende efterforskning, vi fortsat er i gang med,siger René Raffo.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb