Dreng og pige antastet af mand – hjælp politiet!

Østjyllands Politi har tirsdag og onsdag søgt i et område i Randers NV efter en mand i en grøn bil, efter to anmeldelser om børn der har oplevet ubehagelige episoder.

Tirsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at en 9-årig dreng omkring kl. 14.30 var blevet antastet af en fremmed mand, da han gik på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV. Drengen havde fortalt sine forældre, at han på vej hjem fra skole, var blevet kontaktet af en mand i en bil.

Manden var ifølge drengen kommet med nogle upassende ytringer med seksuelt indhold, hvorefter drengen skyndte sig at gå fra stedet

Da han kom hjem, fortalte han senere om episoden, og forældrene kontaktede politiet.

Ny anmeldelse onsdag

Onsdag formiddag kom der en ny anmeldelse om en mand i en grøn bil. En mor til en 8-årig pige kontaktede politiet og fortalte, at hendes datter tirsdag havde var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed.

Det skete, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over kl. 14.00

Østjyllands Politi efterforsker begge sager nærmere og har både i løbet af tirsdag og onsdag patruljeret i området for at finde frem til manden. Foreløbigt uden held.

Manden har angiveligt skæg, og han kørte i en grøn bil. Et vidne bemærkede tirsdag en mindre, skriggrøn bil – muligvis en Fiat Punto eller lignende – som kørte tæt på den 9-årige dreng.

LÆS OGSÅ:  Hvert andet barn har aldrig set et pindsvin eller kigget på stjerner i naturen

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden i den grønne bil. Har du oplysninger om ham, kan du kontakte politiet via tlf. 114.