DR’s falske stormløbs-narrativ


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Nu kører DRs journalist, Lilian Kretz, også på med løgnen om det skrøbelige, dysfunktionelle demokrati i USA på grund af Republikansk modstand mod at udpege en svag partileder som formand for Kongressen.

Hun fortæller ikke, at det svageste led i den demokratiske kæde er den sump af Deep State- tilhængere, som har forvandlet USA fra frihedens bastion til en autoritær stat styret af en indforstået magtelite på den yderste venstrefløj.

MAGA-folkene repræsenterer det oprindelige USA, det USA, som tror på forfatningens ord om, at alle er lige, at alle har ret til at søge efter lykken i mulighedernes land.

Det indebærer, at man ikke har åbne grænser, korrupte politikere, indforståede myndigheder, som kun vælger at støtte det Demokratiske parti og skade det Republikanske, at man bakker op om hær og politi, og at man ikke afmonterer hverken styrke eller selvbestemmelse, at man fører en ansvarlig økonomisk politik, der styrker alle amerikaneres muligheder og ikke kun de få, de rige venstreorienterede venner.

Danmarks Radio og dets journalister er mikrofonholdere for det yderste venstre. DR burde fuldstændig omstruktureres og gøres privatejet. DR er ren Enhedsliste-propaganda, fordi journalisternes ståsted er funderet i Karl Marx’ fodspor.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)