Site icon 24NYT

Dyrevelfærdsenhed på kontrol: Husk dyrene særligt i den kolde tid

I de kolde vintermåneder kan det være en hel del sværere for solsorten og andre fugle at finde føde. Derfor anbefaler Dyrenes Beskyttelse, at man hjælper dem ved at lægge æbler ud i haven. Foto: Dyrenes Beskyttelse.

​To personer er sigtet for overtrædelse af Dyrevelfærdsloven. De to personer er hver især ejere af en kvægbesætning. De har nu begge fået en bøde og et pålæg, og kan forvente et opfølgende besøg af politiet.

 

Den 2. januar foretog Fyns Politis Dyrevelfærdsenhed i samarbejde med en embedsdyrlæge fra Fødevarestyrelsen kontrol af 2 forskellige kvægbesætninger i det sydfynske. Kontrollen gav følgende resultat:

 

 

 

Koldt vejr i sigte

Der er varslet rigtig koldt vejr med temperaturer lavere end minus 10 grader om natten i den kommende tid, og ikke mindst af den grund opfordrer Fyns Politi til, at borgere med dyrehold sikrer sig, at de overholder loven. Leder af Fyns Politis Dyrevelfærdsenhed politikommissær Michael Løkke siger: – De her to sager viser jo desværre, at ikke alle har styr på reglerne, og det har altså konsekvenser.  Derfor vil vi gerne opfordre til, at alle der har dyrehold – særligt uden for –  får kigget på, om de forhold, deres dyr lever under, overholder reglerne.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!