Efter klamme afsløringer – Domino’s Pizza svarer på kritik: “Ikke enige i alle kontrollens konklusioner”

Foto: Aero777

Fødevarerejseholdet forlanger andre regler og procedurer end Fødevarestyrelsen. Stor forskel på kontrolrapporter.

Pizza kæden Domino’s Pizza fik den 7. juni i år besøg af Fødevarerejseholdet i næsten alle butikker, efter de var blevet “tippet” af TV2.

“Vi er overraskede og skuffede over resultatet af Fødevarerejseholdet besøg den 7. juni. Der er stor forskel på kontrolrapporterne fra Fødevarestyrelsens ordinære uanmeldte kontrolbesøg og på Fødevarerejseholdets besøg”, udtaler Carsten Falk, direktør for Dominos og fortsætter: “De anmærkninger vi har fået efter Fødevarerejseholdets besøg handler i 80% af alle tilfælde om, hvordan Fødevarerejseholdet fortolker procedurer. Det er primært papirprocedurer, som vi tidligere aldrig har fået bemærkninger til eller er blevet vejledt i, af Fødevarestyrelsen. Det er årsagen til, at vi er gået fra at have 9 elite smileys, 20 glade smileys og 1 indskærpelse til, efter Fødevarerejseholdets besøg, at have 2 elite smileys, 8 glade smileys, 16 indskærpelse, 3 påbud og en bøde”, slutter Carsten Falk.

LÆS OGSÅ:  Dyrevelfærd: Danske forbrugere begejstrede for "velfærdsmærke" på fødevarer

Domino’s oplyser at man har tjeklister og klare procedurer for kvalitet og fødevaresikkerhed i hverdagen, og Fødevarestyrelsen har på intet tidspunkt vurderet, at der er risiko for gæsterne.

“Vi har straks ændret de relevante procedurer, som Fødevarerejseholdet har bedt om og er i fortsat dialog med dem, da vi er ikke enige i alle kontrollens konklusioner og derfor overvejer at klage. Naturligvis kan der ske fejl i hverdagen, og vi arbejder fortsat målrettet mod at få så mange elite smileys og glade smileys som muligt, som vi gjorde det før Fødevarerejseholdets besøg”, slutter Carsten Falk.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb