Efter skyderi: 19-årig anholdt og sigtet for forsøg på manddrab

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 19-årig mand i forbindelse med skudepisoden i Ishøj i går. Den 19-årige bliver fremstillet i Retten i Glostrup klokken 13.15 sigtet for medvirken til forsøg på manddrab.

Klokken 1836 i går modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om skyderi ud for Vejlebrovej 26C i Ishøj. I forbindelse med skyderiet blev der skudt mod en grå Mercedes og ifølge politiets efterforskning blev der skudt tilbage fra Mercedes’en. I alt blev der affyret 6-8 skud.
– Vi mistænker, at den 19-årige har medvirket til skyderiet, men vi leder fortsat efter andre gerningsmænd og derfor hører vi meget gerne fra vidner til skyderiet, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Politiet leder efter to øvrige biler
I forbindelse med skyderiet er også en rød og en sort bil set køre hurtigt fra stedet, som politiet fortsat søger information i forbindelse med. Har du informationer om sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.

– Vi holder efterforskningen åben for andre hypoteser, men vi vurderer aktuelt, at motivet til denne skudepisode skal søges i uoverensstemmelser mellem lokale kriminelle. Det er ikke vores vurdering, at der er tale om konflikt mellem etablerede bandegrupperinger, siger Peter Malmose og oplyser at der indtil videre ikke er indikationer på sammenhæng mellem skyderiet i Ishøj og skyderiet natten til tirsdag i Hvidovre.

Kommentarer