En E14 pære kan være en smart løsning i danske hjem

Der findes mange muligheder for at producere energi  fra jordens dyrebare naturressourcer. Fossile brændstoffer som kul og olie er en af de mest effektive måder, netop fordi disse danner en stor mængde energi fra en lille mængde materiale.

Men den fremtidige rådighed af de nævnte kilder og den forurening, de forårsager, betyder, at man i fremtiden er tvunget til at lede efter alternative energikilder.

Vi kan dog som forbrugere gøre vores til at disse dyrebare ressourcer ikke slipper op tidligere nødvendigt. Sagt lige ud; vi skal lære at spare på energien

Dette vil naturligvis medføre en lang række fordele for miljøet, men det gavner i den grad også den private økonomi. Argumenterne for at tænke sig om og slå to fluer med ét smæk  er med andre ord både mange og gode.

En E14 pære sparer på strømmen

Et nemt sted familien behændigt kan starte sin egen lille “sparerunde” i husholdningen, kunne meget vel være skifte hjemmets nuværende lys ud med LED lyskilder.

LED-pære bruger 4-5 gange mindre strøm end halogener og har desuden en længere levetid.

Et godt eksempel på en LED-pære er den såkaldte E14 pære, der har navn efter sin E14-sokkel.

Det unikke ved denne specifikke type pære er, at E14 pæren ligner den traditionelle glødepære, samtidig med at den stadigvæk besidder alle fordelene ved det såkaldte LED-lys, som er den nyeste teknologi inden for belysning.

Spar på at skifte

Ud over den mængde penge, der er at spare på elforbruget, er selve E14 pærerne tilmed billige i indkøb.

Vælger man at foretage pæreskift i hele husstanden, venter der altså en særdeles energieffektiv løsning, som oven i købet betyder, at man siger goddag til et produkt med en imponerende grad af holdbarhed.

Udvalget er stort

Der findes utallige E14 pærere på markedet i dag, som sikrer noget for enhver forbrugers smag og med den glimrende belysning som eneste fællesnævner.

Du kan finde et rigt udvalg på lyskilderdirekte.dk, som har et bredt sortiment af E14 pærere.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb