Endnu et europæisk land har fået nok: Vi forbyder muslimske burkaer og niqab

Arkivbillede.

Selvom der for tiden er masser af historier i medierne om muslimer, der føler sig “krænket” i de europæiske samfund, så fortsætter tendensen: Europæerne sætter foden ned overfor muslimers krav om at bære burka, hvor det passer dem. 

[sociallocker]

I Tyskland har parlamentet således netop stemt for et lovforslag, som vil betyde et forbud mod at bære den islamiske burka. Det skriver Independent.

Og skal man tro en meningsmåling foretaget i 2016, så er der bred opbakning i den tyske befolkning til dette forbud. Ikke mindre end 80% ønskede en sådan lov vedtaget.

Fremover bliver det derfor ikke tilladt at bære en klædedragter i hverken retsvæsnet, militæret eller som tjenestemand i det offentlige.

 

Loven skal endeligt godkendes af det tyske Bundestag, inden den træder i kraft, og ifølge det svenske Aftonbladet vil forbudet også gælde niqab.

LÆS OGSÅ:  Rapport: Terrorister har ikke misforstået islam

Den tyske indenrigsminister, Thomas de Maiziere, siger, at “…integration også betyder, at vi tydeliggør vores værdier, og hvor vores grænse er for tolerance overfor andre kulturer.”

I Tyskland ses loven af flere politiske partier, som et udtryk for “symbolpolitik”. De venstrefløjspartier stemte med af den grund imod lovforslaget.

Den tyske kansler, Angela Mekel, besluttede i 2015 at åbne Tysklands op for mere end 1 mio. flygtninge, der efterfølgende primært ankom fra Syrien og andre lande i mellemøsten.

 

Flygtningepolitiken bringer terrorisme til Tyskland

Det tyske AfD-parti peger på denne beslutning, som årsagen til at Tyskland for nyligt er blevet ramt af en række ISIS-inspirerede terrorangreb, skriver Independent.

Hor mange af de mere ned 1 mio. ‘flygtninge’, som i virkeligheden er immigranter, vides ikke, men tal fra andre europæiske lande tyder på, at det formegentlig kun drejer sig om ganske få procent. I tirsdags bragte 24NYT en artikel, hvori det fremgår, at det reelle antal flygtninge, som ankom til Italien i 2016, kun udgør 2.6% af den samlede tilstrømning over Middelhavet.

LÆS OGSÅ:  Tidligere nynazist konverterer til Islam - nu anholdt i anti-terroraktion

[/sociallocker]

Hvad mener du, om at europæiske politikere fortsat tillader millioner af mennesker fra Mellemøsten at immigrere til lande som Danmark og Tyskland? Tror du, at indvandringen primært vil medføre kulturberigelse, eller er du bange for, at terrorisme af den grund bliver hverdag i Danmark og hos vore europæiske naboer?

Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del artiklen på Facebook. Du kan støtte 24NYTs journalistik ved at klikke her.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb