EU beskytter muslimer mod europæisk diskrimination

Den 3. december 2018 arrangerede Europa-Kommissionen en “konference på højt plan for at imødegå den intolerance, hate speech og diskrimination, der rammer muslimer i EU”.

 

Ifølge EU’s pressemeddelelse var målet med konferencen at ”dele god praksis og identificere effektive tiltag på alle niveauer for at imødegå intolerance, racisme og diskrimination mod muslimer i de kommende år”.

 

Arrangementet samlede over 100 “repræsentanter for nationale myndigheder, civilsamfundet, akademikere, de religiøse samfund, EU-agenturer og internationale organisationer.”

 

Der er ifølge EU-Kommissionen et “behov for handling”, da “det negative syn på muslimer ser ud til at være steget i de seneste år”.

 

EU-Kommissionen nævner naturligvis intet om, at europæernes negative syn på muslimer bl.a. skyldes de mange terrorangreb, som de begår i Europa, forkyndelse af jihad imod “vantro” i moskeer, massevoldtægter, kvindelig kønslemlestelse (FGM), æresdrab, tvangsægteskaber, polygami, antisemitisme – listen over muslimske overgreb er meget lang.

 

Det er påfaldende, at ofrene for mange af de krænkelser, som Europa-Kommissionen forbigår i tavshed i sin pressemeddelelse, selv er muslimer, ofte kvinder og børn, som er bange for at tale offentligt om det. Læs mere her.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb