EU er gået moralsk bankerot


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Det er de mest bidende sanktioner, som nogensinde er indført”, har præsident Donald Trump tweetet om den handelsblokade, som USA har iværksat tirsdag mod Iran. Samtidig har Trump advaret om, at ”alle der handler med Iran, ikke kan handle med USA”. EU har straks reageret med modforholdsregler, som skal forhindre USA i at straffe europæiske virksomheder, der handler med Iran. EU’s reaktion har fået Israels minister for offentlig sikkerhed til at rette skarp kritik af EU. Unionen er gået ”moralsk bankerot”, udtalte ministeren.

EU’s reaktion på de amerikanske sanktioner mod Iran er endnu et vidnesbyrd om, at EU’s moralske kompas er i dyb krise.

EU har tidligere indgået en aftale med Tyrkiet, som viser klart og tydeligt, at EU er parat til se stort på Tyrkiets brud på centrale europæiske værdier for at få sat en prop i flygtningestrømmen. Bortset fra, at aftalen med Tyrkiet er dyb umoralsk set med vestlige briller, udstiller den EU’s manglende evne til selv at beskytte sine ydre grænser. Det må siges at være en falliterklæring, at en union med ca. 500 mio. indbyggere er nødt til at outsource sin sikkerhed til et mellemøstligt muslimsk regime.

EU’s fortsatte medlemskab af FN’s Menneskerettighedsråd, som domineres af verdens største syndere på menneskerettighedsområdet, viser ligeledes, at unionens moralske kompas er helt ude af kurs.

LÆS OGSÅ:  Politiet beder om hjælp til at finde omrejsende kriminelle

Og nu har EU valgt at støtte det muslimske regime i Iran og dermed direkte modarbejde det USA, som var med til at befri og genopbygge Europa, og som fortsat er den ultimative garant for EU’s sikkerhed.

Af verdens tre aggressive stormagter – Kina, Rusland og Iran – er Iran den klart mest aggressive. Det iranske styre er i fuld gang med sin drøm om at genetablere det gamle, storslåede og enorme persiske rige, hvis grænser gik helt fra Libyen i vest til Pakistan i øst og fra Grækenland i nord til Saudi-Arabien i syd.

Iran kontrollerer i dag reelt Irak, og er militært dybt engageret i Syrien, Yemen, Libanon og Palæstina. Enten direkte eller via sin terrororganisation, Hizbollah.

Iran har som erklæret mål at udslette staten Israel samt at sprede sin form for (shia-)islamisme i hele Vesten ved hjælp af systematisk terrorisme. »Death to America« lyder det ofte fra præstestyrets talerstole.

EU har det med at smykke sig med ædle værdier, universelle frihedsrettigheder og demokratiske grundpiller, men det er kun staffage. Unionen er for længst gået moralsk bankerot. Læs mere her.