Undgå havearbejde – Få en gartner

billig gartner med 3 gratis tilbud
billig gartner med 3 gratis tilbud

Sommertid er lig med gartner og havearbejde. Naturen eksploderer og alting gror uhæmmet i alle retninger. Hvis du er havemenneske og elsker at nusse rundt i haven på jagt efter ukrudt eller du måske hygger dig med at slå græs på din havetraktor, så er det den bedste tid på året. Hvis du derimod ikke synes om at få beskidte fingre eller at blive træt i armene af at klippe hæk, så er sommeren ikke det fedeste tidspunkt på året.

Hvis du hører til den sidste kategori af haveejere, så er der en nem løsning på dit problem: Få en gartner! Uha, det lyder dyrt, tænker du. Men det er det slet ikke og her er endda et tip til, hvordan det kan gøres endnu billigere.

Få 3 tilbud på en billig gartner

Måden at finde en billig gartner på hedder ”Få 3 gratis tilbud”. Det er et forholdsvis nyt koncept som i al sin enkelthed går ud på, at du i en onlineformular beskriver, hvad det er for opgaver i haven, du skal bruge en gartner i fx Helsingør til. Det kan både være enkeltstående opgaver, men det kan også være fx jævnlig græsslåning og hækklipning i Helsingør sommeren igennem. Måske kunne du godt tænke dig at få rullegræs i stedet for den nuværende ødelagte græsplæne eller måske drømmer du om, at få lagt haven helt om. Uanset typen af havearbejde, skal du blot beskrive den i formularen og sende den ind.

LÆS OGSÅ:  Få løst dine vvs-problemer med 3 gratis tilbud

Spar op til 30% på en dygtig gartner

Når din gartneropgave er sendt ind, er det blot at vente en dag eller to, før lokale gartnere kontakter dig med førsteklasses tilbud på din opgave. Din opgave er blevet sendt ud til forhåndsgodkendte gartnere og de 3 første gartnere, der gerne vil byde på din opgave, får dine kontaktoplysninger. Dermed undgår du at blive bombarderet med tilbud fra 20 ivrige gartnere.

Med 3 gartnertilbud i fx Ringsted på bordet er det bare at være det tilbud, du bedst synes om. Og nu kommer det allerbedste: Bestilling af gartnertilbud på denne måde er 100 pct. gratis og fuldstændig uforpligtende! Ja, du læste rigtigt – det koster dig ikke en krone at få 3 skarpe tilbud og du er ikke tvunget til at acceptere nogen af dem.

Roser i haven

Selv om traditionelle rosenhaver ikke helt er på mode længere, giver disse smukke planter et bredt udvalg af utrolige blomster og dejlig duft. Der findes i bogstaveligste forstand tusinder af roser at vælge mellem med forskellig vækst og blomsterform, som er gode til både traditionelle og moderne havemiljøer. Busk- og busketroser ser bedst ud, når de vokser spredt i et bed, hvor man kan skabe spændende farveovergange med hårdføre flerårige som storkenæb og heuehera (alunrod), prydgræsser eller andre lave planter med smukke blomster og kønt løv.

LÆS OGSÅ:  Anonym psykolog-rådgivning for unge flytter ind i Brohuset

Disse skaber en dejlig baggrund for roserne, men er også med til at skjule deres ofte klodsede facon og ranglede, bare nedre stængler. Slyngroser er glimrende til at væve sig gennem træer, og de fleste er ikke så udsat for sygdom som deres kortere kusiner, klatreroserne. Klatreroser når som regel ikke så højt op som roser og har større blomster, ofte over en længere periode; når klatreroser draperes over buer og pergolaer, skaber de en romantisk stemning både i formelle og uformelle haver. En traditionel rosengang fås ved at plante klatreroser på hver side af en pergola, Her er en hvid slyngrose sat sammen med lillablomstret klematis og underplantet med lavendel.