Få hjælp til dit sygdomsforløb

Annonce

Som mennesker kan det være svært at undgå alle sygdomme. Dette gælder, uanset om vi er utroligt påpasselige med, hvad vi spiser, og hvor meget vi træner, eller om vi er fuldstændig ligeglade med vores sundhed.

 

Hvis du eller en pårørende ender i et sygdomsforløb kan det være nødvendigt at få al den hjælp, der er behov for. Det kan du læse mere om her.

 

Få hjælp til sygdomsforløb af en patientbisidder

Hvis du ønsker noget ekstra Hjælp til sygdomsforløb, så kan du med fordel kontakte en patientbisidder i Stenløse. En patientbisidder kan sidde sammen med dig og dine pårørende, når du for eksempel skal til lægen.

 

Denne patientbisidder er klar til at få styr på alle de nødvendige informationer om dig og dit sygdomsforløb, som du eller dine pårørende måske ikke har den mentale kapacitet til at håndtere.

 

En patientbisidder vil således sørge for, at du kan få de vigtige informationer senere, hvor du er i bedre stand til at opfatte dem.

 

Du kan få hjælp efter behov

Det er måske ikke altid, at du har brug for at få hjælp af en patientbisidder, når du skal have hjælp til dit sygdomsforløb. Du kan således blot nøjes med at få hjælp til sygdomsforløbet efter behov.

 

Det er en god ide at kontakte din patientbisidder og aftale, hvornår der skal fås hjælp, og hvornår du og dine pårørende kan klare dele af sygdomsforløbet selv.

 

Du skal have tillid til din patientbisidder

Det er en meget personlig og privat oplevelse, når man skal besøge lægen angående ens sygdomsforløb. Derfor kan det sagtens være meget grænseoverskridende at invitere en fremmed med ind til lægen.

 

Det er dermed vigtigt, at du har tillid til din patientbisidder, som vil give dig hjælp til sygdomsforløbet. Det er en god ide at tage en snak med den potentielle patientbisidder, så du er sikker i dit valg.