Få løst dine vvs-problemer med 3 gratis tilbud

VVS-arbejde er ofte kompliceret og kræver både specialværktøj og specialviden. De fleste kan nok finde ud af, at lukke for vandet og skifte en pakning i armaturet, men ved større opgaver mangler de fleste både det rigtige værktøj, materialerne samt ikke mindst evnerne.

Står man og skal bruge en professionel vvs-mand, er der flere muligheder:

  • Du ringer til det samme vvs-firma, som du brugte sidste gang
  • Du spørger rundt blandt familie og venner, om der er nogen, der kender en god vvs´er
  • Du indhenter 3 gratis tilbud på opgaven

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at den smarteste måde af de ovenstående, er at indhente 3 vvs-tilbud. For det første er det hurtigt og nemt og for det andet får du 3 helt gratis og uforpligtende vvs-tilbud. Disse tilbud kan du sammenligne i ro og mag og herefter vælge det, du bedst kan li´.

Sådan indhenter du 3 vvs-tilbud – gratis og uforpligtende

tilbudsportalen 3vvs-tilbud.dk finder du en formular, som du udfylder med oplysninger om din vvs-opgave – det tager ikke meget mere end 5 minutter. Så indtaster du dine kontaktoplysninger og trykker send, og hermed er din del af arbejdet overstået.

Din vvs-opgave valideres og distribueres herefter ud til alle godkendte vvs-firmaer i din kommune (fx Helsingør). Et maksimum på 3 vvs-firmaer får lov til at byde på din opgave, så du ikke bliver kimet ned af 20 sultne vvs´ere. Firmaerne i Helsingør er udmærket klar over, at de konkurrerer om at få din opgave, og det betyder, at de tilbud du modtager, er rigtig skarpe.

LÆS OGSÅ:  Indvandrer sparker 11-årig dreng ned – to "mellemøstlige" personer efterlyses

Spar mange penge med 3 gratis vvs-tilbud

Som allerede nævnt er det fuldstændig gratis og 100 % uforpligtende at indhente attraktive vvs-tilbud på denne måde. Såfremt du vælger et af tilbuddene, kan du hurtigt spare 20-30 % på vvs-regningen i forhold til, hvis du blot ringede til en tilfældig vvs-mand i Nordsjælland og fik et tilbud.

Eksempler på vvs-opgaver:

  • Eftersyn af varmevekslere
  • Opsætning af varmepumpe
  • Montering af vandvarmere
  • Udskiftning af varmvandsbeholdere
  • Reparation af utætte rør

Lad fagfolk tage sig af installationerne

Tag fagmanden med på råd – I hvert fald når det drejer sig om vandinstallationer. Gør det selv er blevet en del af den danske folkekarakter, men det kan være klogt at holde igen i badeværelset. Her drejer det sig om vandinstallationer, som kræver faglig ekspertise. Det gælder montering af toilet, brusekabine, håndvask og badekar.  Her er vvs-installatøren fagmanden, og når han har udført arbejdet, er det hans ansvar, hvis noget går galt, og der kommer vandskader.

Hvis man selv har foretaget tilslutninger, kan det i uheldigste fald blive en dyr historie. Dels hæfter man selv for skaderne, dels kan forsikringsselskabet nægte at udbetale erstatning med henvisning til, at det er en uautoriseret, der har foretaget vvs installationerne. Men der er selvfølgelig ikke noget i vejen for, at man selv kan montere en brusevæg eller samle baderumsmøbler og hænge skabe og spejle op på væggen.

LÆS OGSÅ:  Udlænding onanerede på legeplads

Forsyning af vandværksvand

Gamle husstande i Helsingør er ikke lovgivningsmæssigt forpligtet til installation af en kontraventil, men i forbindelse med installation af en vandmåler, skal der før eller i måleren placeres en kontraventil. Ved installation af et regnvandsanlæg skal der placeres en tilbagestrømningssikring på stikledningen.

Overløbet fra regnvandstanken skal sikres mod tilbagestuvning fra enten kloakken eller fra det lokale nedsivningsanlæg. Vigtigheden af sikringen afhænger af, hvor regnvandet ledes hen – er det til et fællessystem, til et separat regnvandssystem eller til lokal nedsivning.

Koncentrationen af bakterierne ved tilbagestuvning er meget forskellig for de tre situationer. Der er desuden placeret et overløb i forbindelse med filteret, som ledes via en brønd ud til kloakken eller til lokal nedsivning. Efter nedløbsbrønden er der en sikring mod tilbagestuvning fra kloakken ind i regnvandsanlægget.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)