Få overblikket: Masser af gratisarrangementer på Det Kongelige Teater i sæson 21/22

Efter en lang periode med nedlukninger og restriktioner ser Det Kongelige Teater frem til igen at kunne byde publikum indenfor til forskellige gratis arrangementer, der både rummer splinternye formater og gamle kendinge.

Glæd dig til masser af fantastiske, finurlige og hyggelige oplevelser på Det Kongelige Teater i denne sæson. Det Kongelige Teaters scener er nemlig åbne kulturhuse, som udover forestillinger byder på et bredt program af gratis aktiviteter, der introducerer Det Kongelige Teaters kunstarter, men som også inviterer andre genrer og samarbejdspartnere indenfor.

– Vores ønske er at udvide antallet af borgere i hele landet, der benytter nationalscenens kulturelle tilbud. For der er noget for alle her, også selvom man ikke skulle finde interesse for fx ballet eller opera, siger Peter Grønborg, faglig leder for Åbne Huse og Ofelia Plads på Det Kongelige Teater.

Med sæson 21/22 præsenterer Det Kongelige Teater derfor en række nye, spændende tiltag:

Til koncertrækken Crossover, der præsenteres i samarbejde med magasinet Soundvenue, kan publikum opleve et unikt møde mellem Det Kongelige Kapel og nutidige kunstnere som blandt andre Fraads og Chinah.

Har man en spirende taler eller samfundsdebattør i maven, kan man opleve Danmarks største taler-festival, RØST Festival.

Trænger man i stedet til en fredfyldt aften, kan man besøge Operaen, når God Goes Deep indtager foyeren og fylder den med ambiente toner, tæpper og puder.

LÆS OGSÅ:  Det Kongelige Teater undrer sig over kritik fra Rigsrevisionen

Til efterårets fordybelsesarrangementer får man mulighed for at dykke ned i ens interesse. Er man for eksempel blevet hooked på lystfiskeri, kan man tage med Det Kongelige Teater og Mikkel Frey Damgaard på Lystfisker Festival.

Sæson 21/22 byder også på et kærligt gensyn med flere publikumsfavoritter.

Igen i år kan man overvære Den Kongelige Ballets traditionsrige morgentræning til Brunch & Ballet samt udvalgte åbne sceneprøver til Åben ballet. Man kan også opleve skuespillere, der bevæger sig ud i improvisationens svære kunst til Teaterimpro, eller se poetry slammere kæmpe med det talte ord. Børnefamilierne kan opleve scenekunst i børnehøjde, når vi opsætter PixiBalletten Prinsessen på ærten og PixiOperaerne Den grimme ælling og Papageno og Papagena.

Sæson 21/22 byder også på en række andre arrangementer og samarbejder, som vi glæder os til at offentliggøre så snart som muligt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)