Fængslet i sag om 360 kilo hash

En 55-årig mand, som politiet vurderer, er et ledende medlem af en rockergruppering, blev mandag varetægtsfængslet i sag om distribution af 360 kilo hash

Den 55-årige blev anholdt af Særlig Efterforskning Vest søndag morgen i Aarhus-området, og dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

Han sigtes for i en periode fra februar til december sidste år at have købt mindst 360 kilo hash, som han efterfølgende solgte videre.

”Det er politiets opfattelse, at den 55-årige har været en fremtrædende figur i et større netværk, der har indsmuglet hash og solgt det videre til forskellige aftagere i Danmark, og jeg er tilfreds med, at han nu er varetægtsfængslet, ” siger Jhin Lee, der er anklager i Særlig Efterforskning Vest.

Syv personer varetægtsfængslet

I november blev fire personer anholdt i en koordineret aktion i Kalundborg-området i samme sag, og politiet beslaglagde dengang en større mængde narko og flere skydevåben.

I alt er syv personer indtil videre blevet varetægtsfængslet i narkosagen.

Ved mandagens grundlovsforhør, der blev afholdt bag lukkede døre, nægtede den 55-årige sig skyldig, og han udbad sig betænkningstid i forhold til at kære kendelsen om varetægtsfængsling.