Falsk hjemmehjælper i Køge varetægtsfængslet

En 35-årig kvinde, der udgav sig for at være hjemmehjælper, er blevet varetægtsfængslet som mistænkt for tre tilfælde af tyveri og forsøg herpå fra ældre i Køge.

En 35-årig kvinde fra Køge blev i dag lørdag i et grundlovsforhør i Retten i Roskilde varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 7. februar 2019 som sigtet for tre tilfælde af tyveri eller forsøg herpå over for ældre borgere på Kløvervej og Parkvej i Køge siden den 3. januar 2019.

Hun havde opnået at få adgang til de forurettedes bopæle ved at udgive sig for at være hjemmehjælper og udnyttede dermed de ældres tillid til hvervet til at skaffe sig adgang til deres boliger, hvorfra hun stjal bl.a. kontanter, sølvtøj og flere guldsmykker.

Efterforskning i de tre tyverisager, hvor ofrene er i alderen 85, 87 og 87 år, førte politiet på sporet af den 35-årige kvinde, der blev anholdt på sin bopæl i går fredag. Ved en efterfølgende ransagning fandt politiet flere af de stjålne effekter på hendes bopæl, og den mistænkte blev også ved en fotoforevisning over for de forurettede genkendt som værende den kvinde, der havde udgivet sig for at være falsk hjemmehjælper.

Kvinden er kendt af politiet i forvejen for berigelseskriminalitet og blev i slutningen af december 2018 løsladt fra afsoningen af sin seneste straf.

Midt- og Vestsjællands Politi har underrettet hjemmeplejen i Køge kommune om varetægtsfængslingen af den falske hjemmehjælper.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: " Anden etnisk herkomst end dansk" + "bekendte" tæver kærestepar. Hjælp politiet med info.