Far, du usynlige Gud.. Indimellem så usynlig, at vi tror, du ikke er her.


Dansk identitet og historie bygger på en stærk judæo-kristen arv. Kristendommen har sat sit præg på Danmark i mere end 1000 år. Hver søndag bringer 24NYT en prædiken. Vi har en række præster tilknyttet, som hver især deler deres forkyndelse af evangeliet med læserne. 


 

Far, du usynlige Gud.. Indimellem så usynlig, at vi tror, du ikke er her.

Hold os fast på, at du blev menneske i Kristus, at du kom til denne verden, med al dens gru. Mind os hver dag om, at I ham er en åbning i alt det, der truer os, en vej til dig. Hjælp os til at leve vendt mod ham. Korsvar Jesus, forbarm dig over os!

Tak fordi du kom ind i vor verden og vores liv, fordi du kan skabe nyt liv i os, og gøre vores glæde fuldkommen. Du er lys, og møder os også i mørket. Åbn vore øjne, lad skæl falde fra dem så vi kan se igen!

Se alt det gode, der er. Vær hos os, når vi mangler udholdenhed og styrke, når vi fanges i bekymring og angst. Vi beder for alle mennesker, hvis håb er truet. Send blot sprækker af lys til dem, hvis liv formørkes af, at ingen synes at have brug for dem.

Vi beder for os selv, når vi mister modet og når vores tro bliver svag. Korsvar Helligånd, forny os! Træk os op når vi ikke kan selv.

Når vi er svage, så giv os kræfter og lad lysten til livet vågne. Lad os stole på dig – for du finder veje der, hvor vi ingen veje ser. Det kan være svært for os at få ro til at høre, hvad du vil med vort liv, derfor beder vi: lad os mærke din nærhed, rusk i os, så vi holder fast i troen på, at Guds rige er nær.