Fedtfrysning – et nyt alternativ til fedtsugning

Mange drømmer om at få afhjulpet nogle af “skavankerne”, som kommer med alderen såsom “mormorarme” eller “mandebryster”. De fleste overvejer derfor også en fedtsugning som noget af det første, men afskrækkes som regel af enten kirurgien, bivirkningerne eller prisen på behandlingen. I dag er der dog et alternativ til fedtsugning, nemlig fedtfrysning.

 

I Danmark kan du få en fedtfrysning i blandt andet Århus, Odense, Vejle og København byer herhjemme. Bliv klogere på fedtfrysning i denne artikel.

Man benytter sig af CoolSculpting til fedtfrysning

Ved en fedtfrysningbehandling destruerer man fedtceller ved at bruge teknologien CoolSculpting til at fryse dem i det pågældende område på kroppen. Man kan nedfryse fedtceller helt ned til minus 11 grader, som er den temperatur, der skal til, for at fedtcellerne krystalliseres og nedbrydes.

Fedtfrysning er effektivt

Fedtfrysning er en nyere behandling med lidt over 16 år bag sig, som er yderst effektiv, da man opnår en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % med behandlingen. Effekten af en fedtfrysning kan derfor sammenlignes med resultaterne fra et kirurgisk indgreb. Normalt kan man se resultater efter én behandling, men ved større fedtvæv er det nødvendigt med flere behandlinger for at se et tydeligt resultat. Teknologien CoolSculpting er sikkert at bruge til fedtfrysning, da den er veldokumenteret og gennemtestet.

 

Effekten af en fedtfrysning er permanent

Når man får en fedtfrysning for at komme fedt til livs i et bestemt område af ens krop og fedtcellerne på området fryses væk, så er de væk for evig tid. Det skyldes, at kroppen stopper med at producere fedtceller efter puberteten. Vi har derfor alle et bestemt antal fedtceller i kroppen efter puberteten, og hvis man fryser nogle væk fra et bestemt område, er de væk for altid. Det betyder også at det ikke er en behandling, som du kan fortryde, så sørg for at sætte dig godt ind i fordele og ulemper ved behandlingen.

 

Forskellen på en fedtsugning og en fedtfrysning

Nogle kan godt være forvirret omkring, hvorvidt en fedtfrysning og en fedtsugning er sammenlignelige. Det er de ikke, selvom målet med begge behandlinger er at miste fedt. En fedtsugning er først og fremmest et operativt indgreb, mens en fedtfrysning ikke er det.

 

Af den grund skal man derfor også bedøves, når man får en fedtsugning, og man har efterfølgende en længere downtime. Dette er ikke tilfældet ved en fedtfrysning, hvor behandlingen er så mild, at man kan sidde og læse en bog eller se et program på ens iPad under behandlingen. Efter behandlingen kan man også fortsætte ens dag uden at tænke over, om man skal begrænse sig selv på den ene eller anden måde.