Fem statslige campingpladser går i budrunde

Høve Strand Camping

Freja ejendomme har for nylig sat en række af statens ejendomme til salg – herunder fem statslige campingpladser. Grundet en overvældende interesse for de fem naturskønne campingpladser, har Freja ejendomme nu valgt at sætte dem i budrunde.

Siden Naturstyrelsen i april overdrog fem campingpladser til Freja ejendomme, har statens ejendomsselskab oplevet en massiv interesse for de fem naturskønne perler. Derfor har Freja ejendomme nu valgt at sælge dem i budrunde, for derved at sikre lige vilkår for alle potentielle købere.

Carsten Rasmussen, direktør i Freja ejendomme, siger: “Alle fem campingpladser har oplevet en rigtig stor interesse fra både små og store aktører og det fra både ind- og udland. De her pladser har en ret stor betydning for de respektive lokalsamfund, idet de trækker en del turister hvert år, og dermed bidrager med liv og aktivitet. Derfor håber vi selvfølgelig også at kunne finde den helt rigtige køber til hver plads”.

Alle relevante informationer om den videre budproces kan findes på www.freja.biz og selve budprocessen varetages af advokat, Niels Gram-Hanssen og advokatfuldmægtig, Benjamin Thidemann fra advokaterne Lundgrens. Der er budfrist 24. juni.

Der er angivet følgende minimumspris på de fem campingpladser i forbindelse med budprocessen:

·         Vejers Strand Camping – minimum DKK 20.500.000

·         Rødhus Klit Camping – minimum DKK 3.800.000

·         Svinkløv Camping – minimum DKK 9.500.000

·         Børsmose Strand Camping – minimum DKK 17.000.000

·         Høve Strand Camping – minimum DKK 995.000

Det er fortsat muligt at besigtige alle fem campingpladser. Høve Strand Camping varetages af Campingmæglerne i Hillerød. Svinkløv Camping, Rødhus Klit Camping, Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping varetages af Ejendomsmæglerfirmaet Hans Korsgaard Aps ved Skive.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb