Fem udlændinge anholdt for indbrudskriminalitet

Patruljer fra Nordjyllands Politi slog tirsdag aften, 21. september kl. 21.46, til og anholdt i alt fem udenlandske mænd, som man mistænker for flere tilfælde af indbrudskriminalitet i politikredsen.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der fortæller, at politiet havde holdt de mistænkte gerningspersoner under observation på grund af netop mistanke om indbrudskriminalitet.

Anholdelsen skete, da politiets observationer gav konkret mistanke om, at mændene i løbet af mandagen og tirsdagen havde begået flere tilfælde af indbrud mod landejendomme i området mellem Aalborg og Hobro.

”Derfor besluttede vi at skride til en hurtig anholdelse af de fem mænd, som vi alle anholdt på et sommerhus i Vendsyssel,” siger Ulf Munch Sørensen, og han fortsætter:

”Jeg er meget tilfreds med anholdelserne, der sker takket være effektivt efterforskningsarbejde og solidt samarbejde fra flere af vores enheder. De anholdte havde efter vores opfattelse planlagt og udført flere indbrud i Nordjylland, hvilket vi forhåbentlig har sat en stopper for.”

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)