Filmet på overvågningskameraer: Seks teenagere slog og sparkede ung mand i hovedet – her er dommen

Seks mænd i alderen 16-19 år blev i går i Retten i Lyngby dømt for et overfald begået mod en 35-årig mand på Vangede Station i januar i år.

Den 35-årige var ved 04-tiden om morgenen på vej hjem i et tog efter at have været ude med nogle kolleger, da han blev overfaldet af en gruppe unge mænd. Overfaldet var veldokumenteret, da alt blev filmet af overvågningskameraer.

De seks nu dømte slog og sparkede deres offer gentagende gange i hovedet og på kroppen, ligesom en af de dømte flere gange stak ud efter offeret med en kniv uden at ramme.

Retten udtalte, at overfaldet som udgangspunkt skulle straffes med 4 måneders fængsel, men de seks blev idømt sanktioner, der spændte fra ungdomssanktion til 9 måneders ubetinget fængsel. Om dommen og årsagen til de forskellige sanktioner, fortæller anklager Henrik Prien-Larsen:

LÆS OGSÅ:  Voldsmand har meldt sig selv

-Jeg er tilfreds med dommen og er enig i rettens beslutning om, at de seks tiltalte skulle have individuelle straffe på baggrund af deres forskellige personlige forhold såsom deres alder og tidligere begået kriminalitet, herunder betingede domme.

De seks valgte at tage betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb