Sådan finder du en god og billig murer

3 gratis tilbud på billig murer amager
3 gratis tilbud på billig murer amager

Sommerhalvåret er den bedste periode til at få udbedret alle de murer skader, som ens bolig har fået, siden man sidst udbedrede skader. Det kan være pudset på gavlen, der er skallet af, 2 tagsten der er knækket eller nogle mursten, der skal skiftes. Det er ikke bare udbedring af skader, der bør udføres i sommerhalvåret; tilbygninger, garager, havemure, terrasser osv. bør også opføres om sommeren, hvor det (i alt fald i teorien) er tørt og varmt.

De færreste boligejere har evnerne til selv at gå i gang med større murerarbejder og har derfor brug for en professionel murer, til at få løst de udestående opgaver. Hvis man ikke kender nogle murere, kan det være svært at finde en selv. Inden for de senere år er det dog blevet meget nemmere ved hjælp af et koncept kaldet ”Få 3 gratis tilbud”.

Få 3 gratis murer tilbud”

På nettet findes der forskellige håndværkertjenester, som alle har det til fælles, at de tilbyder at finde 3 tilbud på en hvilken som helst håndværkeropgave, man har brug for at få løst. Udover at det er hurtigt og nemt, så er det og fuldstændig gratis og fuldstændig uforpligtende at indhente tilbud via disse tjenester.

Skal man for eksempel bruge en murer, kan man gratis bestille 3 tilbud på prisportalen 3murertilbud.nu. Det er ligegyldigt om det er en stor eller en lille mureropgave og måske er det slet ikke en murer, man har brug for men derimod et fugefirma, en tagdækker, en isolatør, en brolægger på Amager eller noget helt fjerde. Uanset opgavens karakter, er det blot at beskrive den i et simpelt skema og sende det ind – det kan gøres på under 10 minutter.

LÆS OGSÅ:  Hvad er “Få 3 gratis tilbud”?

Modtag 3 tilbud på 3 dage

I løbet af et par dage bliver du kontaktet af lokale professionelle murerfirmaer på fx Amager, der gerne vil byde på din opgave. De har allerede modtaget jobbeskrivelsen og har måske allerede udarbejdet et skarpt tilbud. I visse tilfælde vil murermesteren gerne lige ud at se på opgaven, inden han udarbejder et bindende tilbud. 3 murerfirmaer kæmper om at få din mureropgave og det resulterer i nogle rigtig gode tilbud med attraktive priser til dig.

Når du har modtaget de 3 tilbud fra murerfirmaer, kan du sætte dig og sammenligne dem. Tjek også firmaernes hjemmesider, læs anmeldelser osv. før du beslutter dig for, hvilket tilbud du vælger. Som allerede nævnt er det 100% uforpligtende at indhente håndværkertilbud og du kan derfor godt afvise dem alle 3. Erfaringen vider dog, at der næsten hver gang bliver valgt et af de afgivne tilbud og at opgaven bliver løst hurtigt og billigt.

God orden – større murer sikkerhed

Et arbejdssted skal planlægges og monteres, således at fodgænger- og motoriseret trafik ikke hindres af materialer og lignende. Sundheds- og sikkerhedsplanen skal angive, hvordan og hvornår stedet skal ryddes op, og rydning på stedet omfatter følgende:

 • Materialer skal placeres på bestemte områder
 • Adgangsveje og trapper skal holdes frie
 • Kabler skal hænge på vægge eller lofter
 • Overskydende materialer skal fjernes
 • Affaldet skal straks fjernes fra stedet
LÆS OGSÅ:  Anonym psykolog-rådgivning for unge flytter ind i Brohuset

Beskyttelsesudstyr: Pas på støv

Når man borer og skærer bygningselementer og vejflader, giver disse af støv, der er sundhedsfarligt. Du bør ideelt undgå at indånde dette – eller i værste fald begrænse din indånding af det så vidt muligt. Støv kan holdes på et minimum ved:

 • Bedre planlægning, så boringen udføres så få gange som mulig
 • Brug værktøjer, der skaber mindre støv
 • Brug altid åndedrætsværn
 • Ved arbejde i mere end tre timer, brug åndedrætsværn med luftforsyning
 • Brug et P2 filter som minimum
 • Læs altid brugsanvisningen