Find en billigere toner til din printer

Der er mange husholdninger i Danmark, som har en printer stående derhjemme, og i nogle tilfælde er den helt uundværlig, fordi man skal bruge den i forbindelse med arbejde eller skole. Er man i en situation, hvor man ofte skal printe, kan det nemlig sjældent betale sig at gå ned på biblioteket eller andre steder, hvor det tilbydes print mod betaling. Det kan blive alt for dyrt, hvis man skal printe ofte, og derfor er det typisk billigere at investere i sin egen printer.

Det er dog heller ikke helt gratis at printe, selvom man køber sin egen printer, da man løbende skal udskifte toner eller blækpatroner. Det kan blive relativt dyrt, hvis man printer rigtig meget, og derfor er det en god idé at være på udkig efter billigere løsninger. Man kan sagtens finde en billig toner eller billige blækpatroner, som er i god kvalitet også, hvis man bare søger lidt rundt online i stedet for blot at købe de første, man ser nede i butikken. Der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for sin toner til printeren.

 

Hvad er forskellen på toner og blæk?

Når man skal investere i sin første printer, fordi man står i en situation, hvor det er nødvendigt, og man skal printe en hel del, er det vigtigt, at man vælger den rigtige. Man kan både få printere, som kører på tonere og printere, som kører på blækpatroner, og her bør man undersøge forskellen på de to, så man vælger den, som passer bedst til ens eget formål.

I modsætning til blækpatroner, som består af flydende blæk, så består en toner af pulveriseret blæk, hvilket er med til at forøge printer hastigheden. De fleste er også klar over, at man med toner ofte kan printe en hel del hurtigere, men der er også andre forskelle, som de færreste er kender til. For eksempel har en toner også langt større kapacitet end en helt almindelig blækpatron. Man kan få tonere med en kapacitet på op til 3000 print, hvilket også betyder, at man kan bruge den i længere tid ad gangen.

Skal man bruge sin printer til fotoprints, skal man til gengæld være opmærksom på, at tonere er en del ringere end blæk, da de ikke fungere særlig godt på fotopapir. Det handler altså om at finde den løsning, som passer bedst til ens formål.

Kommentarer