Fire begæres fængslet for tricktyveri og hjemmerøveri

Københavns Vestegns Politi begærer i dag tre mænd og en kvinde varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. De sigtes for et tricktyveri og et hjemmerøveri.

Et målrettet efterforskningssamarbejde mellem politikredsene i Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Københavns Vestegn førte onsdag eftermiddag til anholdelse af tre mænd på 26, 30 og 32 år samt en 41-årig kvinde.

De fire er sigtet for at have udført et tricktyveri i Hvidovre i går onsdag og et hjemmerøveri i Hvidovre den 10. maj – begge mod ældre borgere.

”Sammen med vores nabopolitikredse har vi sat meget ind på at få opklaret de her forbrydelser mod vores ældre medborgere. Med anholdelserne er vi langt, og nu fortsætter vores videre efterforskning,” siger politikommissær Tue Lauenblad, leder af Københavns Vestegns Politis særlige tyveriefterforskningsgruppe.

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi ventes at begære lukkede døre ved dagens retsmøde. Derfor kan der ikke kommenteres yderligere på sagens detaljer på nuværende tidspunkt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)