Fire drenge sigtet for besiddelse af våben og narko

Kl. 01.55 natten til onsdag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om fire drenge, der angiveligt sad i opholdsrummet på Grenaa Station og røg hash.

På stedet fandt betjentene fire drenge på hhv. 15, 16, 16 og 17 år. Den ene af de 16-årige var ved betjentenes ankomst ved at tænde en joint. Drengen smed hurtigt jointen fra sig, da han så betjentene. Han forklarede senere, at han ”holdt den for en kammerat”. Den 16-årige blev visiteret, og betjentene fandt, udover jointen, en kniv og en totenschläger. Han blev derfor sigtet både for besiddelse af narko og for overtrædelse af kniv- og våbenloven.

Under visitationen blev flere af de andre tilstedeværende drenge højtråbende, truende og gestikulerende. De blev alle tre visiteret, og betjenten fandt et knojern, tre knive, et slagvåben, en hue, som der var klippet huller i til øjnene, en boltsaks, en foldekniv, et snifrør, en lille medicinbøtte med rester af hvidt pulver og en pose med en masse piller.

Drengene blev sigtet for hhv. besiddelse af narko, overtrædelse af knivloven og overtrædelse af våbenloven. Derudover blev alle deres forældre kontaktet.