Fire mænd anholdt for grov vold mod sexarbejdere

Anholdelsesaktion mod personer med relation til massageklinkker i Rødovre og Taastrup samt et røveri i Ishøj.

Købehavns Vestegns Politi slog tidligere i onsdagdag til mod en række adresser på Vestegnen og anholdt fire mænd i alderen 19-56 år. Anholdelserne skete efter flere måneders efterforskning og de anholdte er mistænkt for grov vold, røveri og rufferi.
En del af efterforskningen har drejet sig om et røveri mod to østeuropæiske sexarbejdere i december i Ishøj. Politiets efterforskning indikerer, at den 56-årige hovedmistænkte stod bag røveriet.
”Det er politiets opfattelse, at den hovedmistænkte planlage og gennemførte et røveri mod de sexarbejdere, som han bedrev rufferi overfor,” siger vicepolitiinspektør Andreas Mollerup.

De øvrige anholdte er alle mistænkt for at have taget del i røveriet og to af dem er samtidig mistænkt for rufferi.
”Det er en sag, hvor jeg ikke kan afvise, at der sker flere anholdelser,” siger Andreas Mollerup.

Sagen har sammenhæng med en aktion, som Københavns Vestegns Politi gennemførte for en uge siden på en række adresser i Rødovre, hvor der foregår bordeldrift.

De fire anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen kl 0930 og her vil anklagekyndigheden begære lukkede døre. Af hensyn til de muligt lukkede døre og af hensyn til den fortsatte efterforskning, har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.