Fire mænd sigtet for trusler med skydevåben

– Kastanievej, Holbæk

Kl. 22.14 i aftes fik politiet anmeldelse om, at fire mænd havde indfundet sig på Kastanievej i Holbæk, hvor nogle unge mennesker var samlet til en social sammenkomst. De fire unge mænd var imidlertid ikke velkomne på stedet, så de blev bedt om at gå, hvilket skabet uro på stedet. Mændene kørte fra stedet, men kom senere tilbage, hvor en af mændene truede to forurettede med en pistollignende genstand. Mændene kørte herefter fra stedet i en bil.

Politiet kørte talstærkt til stedet, for at søge efter mændene og bilen. En patrulje så bilen på Skagerakvej, hvor den fortsatte videre ad Kløverstien. Her bragte patruljen bilen til standsning og de fire mænd, en 17-årig, to 18-årige og en 19-årig – alle fra Holbæk, blev anholdt kl. 22.40 og sigtet for trusler med skydevåben.

Politiet ransagede bilen og visiterede de anholdte uden at finde frem til et skydevåben.  Der blev indledt en omfattende eftersøgning efter våbnet. Hundepatruljer afsøgte området omkring gerningsstedet, men fandt intet skydevåben. De fire mænd blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Politiets jurister vurderede herefter sagen, men fandt ikke grundlag for at fremstille de anholdte i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, så de blev løsladt tidligt onsdag morgen.

De er alle fortsat sigtet i sagen. Motivet til truslerne anser politiet for et isoleret optrin imellem to uenige parter, som udviklede sig efter mændene blev bortvist fra stedet.

Kommentarer