Fire “unge” anhold efter knivrøveri

SLAGELSE: To røverier og fire anholdte

I går klokken 12.56 kom en mand ind i en kiosk på Smedegade i Slagelse og truede med en kniv, mens han forlangte at få penge. Men ekspedienten råbte op og trak sig væk, og det fik røveren til at stikke af. Politiet blev tilkaldt, og et signalement af røveren blev sendt ud via politiets systemer.

En halv time senere klokken 13.36 var der et nyt røveriforsøg i en købmandsforretning i Priorgade, hvor gerningsmanden også her truede med en kniv og forlangte penge udleveret. Heller ikke denne gang fik røveren held til sit forehavende og stak hurtigt af igen. Men et snarrådigt vidne fulgte efter røveren, og vidnet kunne fortælle politiet, hvilken bil røveren var kørt væk i. Derfor kunne en politipatrulje ikke længe efter standse en bil, hvor der sad en mand og en kvinde, som blev anholdt og sigtet for røverierne. Gennem den efterfølgende efterforskning fandt politiet forholdsvis hurtigt frem til yderligere to personer, som også blev anholdt og sigtet for medvirken til de to røverier.

Det drejer sig om tre unge mænd på hhv. 17, 18 og 19 år samt en ung kvinde på 17 år. De bliver alle fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved senere i dag.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)