Fire unge anholdt og sigtet for voldeligt hjemmerøveri hos 88-årig

Politiet anholdt tirsdag eftermiddag og aften fire unge fra forskellige adresser i Odsherred, der sigtes for røveri mod en 88-årig mand.

Røveriet skete mellem torsdag 150218 kl. 1930 og fredag 160218 kl. 0830, hvor den 88-årige blev udsat for røveri på sin adresse på Overby Lyng på Sjællands Odde.

Den ældre mand blev udsat for vold og fra stedet blev stjålet hvaltænder og forskellige skydevåben m.v. Forurettede er fortsat indlagt på sygehus.

Politiet har siden anmeldelsen fredag morgen foretaget omfattende efterforskning i sagen, og politiet har modtaget henvendelser fra offentligheden efter sagen blev offentliggjort mandag i en pressemeddelelse.

De mange henvendelser kombineret med politiets efterforskning førte tirsdag eftermiddag til, at politiet kunne anholde tre unge mænd fra forskellige adresser i Odsherred på henholdsvis 15 år og en på 17 år. I går aftes blev en 16-årig ung mand ligeledes anholdt til sagen.

Alle sigtes for at have været involveret i hjemmerøveriet.

De fire fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Holbæk onsdag kl. 1330, hvor anklageren vil begære dem varetægtsfængslet.

I forbindelse med første afhøring af den 88-årige forurettede fremkom oplysninger om, at gerningsmændene talte et udenlandsk sprog. De anholdte er alle danske.

Politiet er meget glade for de mange henvendelser, som vi har fået fra borgere, der har bidraget med forskellige oplysninger. Disse oplysninger har sammen med politiets efterforskning ført til, at vi har kunnet finde frem til gerningsmændene. Ud fra afhøringerne er politiet sikre på, at det er de rette personer, som vi har anholdt.

LÆS OGSÅ:  POLITIET OFFENTLIGGØR FOTO: Har du set denne kvinde?

Politiet har ikke flere detaljer om sagen i øjeblikket. Vi afventer grundlovsforhøret, før vi eventuelt kan komme med flere ting om sagen.