Flere danskere tager på en fodboldrejse

For mange er ferie lig med enten en tropisk strand med en drink i hånden eller en storbyferie med kulturelle oplevelser, men de senere år er det blevet muligt at komme på en anden type rejse rundt omkring i verden. Hvis du er vild med sport og fodbold kan en oplagt mulighed være at tage på en fodboldrejse, hvor du både kan komme på ferie, samtidig med at du kan dyrke din hobby og din passion. Det er ihvertfald hvad flere danskere vælger ifølge flere rejsebureauer med speciale i sportsrejser. Men hvad er det så der er så populært ved denne rejseform herhjemme? Det smarte ved at tage på en decideret fodboldrejse er, at du kan få det hele som en pakkeløsning. Du kan sidde hjemme og vælge hvilke kampe du vil ind og se, og så få fly og hotel booket samtidig, så du ikke sidder med en masse logistik selv. 

Læn dig tilbage inden rejsen

Det er muligt at booke rejser ikke kun i Europa, men også til USA og når du bestiller en rejse, får du også rejseguides, køreplaner og andet, så du er godt klædt på til at drage ud og se fodbold på nogle af verdens største stadions. Det er både muligt at komme på en rejse, hvor du ser lokale storopgør mellem klubberne i for eksempel Spanien eller Tyskland, men du kan også komme på en rejse rundt i Europa, hvor du følger de største fodboldslag i Champions League. Du kan også vælge at tage noget af din sommerferie på en fodboldrejse og komme til en slutrunde.

Tag på fodboldrejser med drengene

Det er også muligt at tage på en grupperejse, måske med en gruppe venner, hvor der er en rejseguide, der forklarer om destinationerne og kampene, så I kan få den ultimative oplevelse. Det er med en grupperejse også muligt at få en rundtur på stadion og andre ekstra ting, man kan få med en fodboldrejse som gruppe og som man ikke kan få ved at arrangere turen selv. En anden fordel ved at bestille en fodboldsrejse er, at du er sikker på at bo et godt hotel. Mange har prøvet at bestille et hotel, der langt fra levede op til forventningerne, men ved at forudbestille en fodboldrejse hos en rejseleverandør, slipper du for at spekulere over om hotellet er ordentligt. Du kan vælge hoteller i lande som Italien, England og Spanien, så der er rig mulighed for at komme til at se fodbold med nogen af verdens største hold.

Læs også: Tre forslag til en uforglemmelig sportsrejse

Med en fodboldrejse som en rejsepakke får du udover billetter til de kampe du ønsker, fly tur/retur, overnatning på hotel ofte inkluderet morgenmad og andre goder så rejsen kan leve op til dine ønsker.

Hvis man er vild med at se fodbold er det altså en god idé at bestille en samlet fodboldrejse som gruppe, så man er sikker på at få den bedste og mest afslappende rejse. Man skal ikke tænke på logistik, man skal kun fokusere på at drikke kolde øl og se noget fodbold.