Flere skud afgivet

politi bil

– Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 21.46 i aftes fik politiet et alarmopkald om, at der var afgivet flere skud ved Ladegårdsparken Øst. Der var ingen melding om, at nogen personer var blevet ramt. Flere patruljer blev sendt til området, hvor der blev fundet flere afskudte patronhylstre. Politiet traf to mænd, en 18 årig og en 19-årig mand fra Odsherred, som politiet formoder var målet for angrebet, der ikke var blevet ramt. Gerningsstedet blev gennemsøgt at hundepatruljer og undersøgt for, om nogen bygninger var ramt. Et projektil havde ramt en rude ved varmecentralen i bebyggelsen. Stedet skal undersøges nærmere i dagslys af kriminaltekniske efterforskere og hundepatruljer.
Kl. 22.03 fik politiet melding om at der var brand i en bil på Mogenstrupvej i Holbæk. Bilen, en mørk rød Peugeot stationcar personbil, blev meldt stjålet fra Jerslev Sj. den 2. februar 2020. Politiet arbejder ud fra en teori om, at bilen kan være anvendt som flugt køretøj ved skyderiet i Ladegårdsparken kort forinden.

Politiet har arbejdet i området natten igennem, og har foretaget tryghedsskabende patruljering i Holbæk. Forebyggelsesafdelingens betjente vil i dag gå fodpatrulje i Ladegårdsparken, hvor de vil tale med borgerne om tryghed, og hvad de ellers måtte have på hjerte. Vidner som har set noget i forbindelse med skudepisoden bedes kontakte de tilstedeværende betjente eller ringe til politiet på tlf. 114.