Flere unge gennemtæsket af mænd med “brun hudfarve” – politiet beder om hjælp

Vidner søges til to voldelige overfald – Greve

Kl. 00.20 anmeldte to unge mænd på 16 og 18 år fra Greve, at de var blevet overfaldet på et stisystem med Vibemosen i Greve kort forinden. De to gik sammen efter en fest i Greve, da de blev mødt af tre maskerede unge mænd, som overfaldt de to venner. De unge maskerede mænd beskrives som:

A: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, hættetrøje, maskering/elefanthue foran munden

B: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, sort maskering/elefanthue foran mund

C: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj og sort elefanthue foran mund

De to venner blev slået i ansigtet af de tre maskerede mænd. Det lykkedes den 16-årige at løbe fra stedet, men den 18-årige væltede omkuld og blev tildelt flere slag og spark og blev truet med en kniv. De tre maskerede mænd stak herefter af og de to venner løb tilbage mod festen og anmeldt sagen til politiet. Politiet kørte hastigt til stedet med flere patruljer. Hunde patruljer afsøgte området for spor og de to forurettede blev afhørt til sagen. Den 18-årige havde pådraget sig skader i ansigtet og blev behandlet på skadestuen, hvor han fik konstateret i brud i ansigtet.

LÆS OGSÅ:  Teenage-pige gennemtæsket af fire indvandrere – slået i ansigtet og trampet på

Mens politiet arbejdede på Vibemosen kom kl. 01.06 en anmeldelse om endnu et overfald, denne gang på Stationsholmen i Greve. Tre unge mænd på 16-år fra Greve sad ved busvendepladsen i Greve, da tre unge maskerede mænd ankom til stedet på cykel. Den ene 16-årige kom til at grine nervøst, og det fik de tre mænd til at løbe efter den 16-årige og overfalde ham med slag og spark. Den 16-årige blev frataget sin telefon af mændene. Imens blev en anden af de 16-årige drenge truet med en kniv til at udlevere sit ur og sine høretelefoner. Det lykkedes den sidste 16-årige at flygte fra stedet.

De tre maskerede mænd beskrives som:
A1: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

B1: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

C1: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

Politiet kørte nu til Greve Station og foretog gerningsstedsundersøgelse og afhøring af personer på stedet. Sagerne efterforskes som vold og røveri, og politiet forsøger nu at klarlægge, om det er de samme tre gerningsmænd, som har været på spil ved begge overfald. Den 16-årige som blev overfaldet med slag og spark pådrog sig ingen alvorlig personskade.

LÆS OGSÅ:  BINDEGALGT! Indvandrere efterlyses efter skyderi – pistolskud gennem vindue til lejlighed

Politiet indhenter nu overvågning fra området, men søger også vidner, som har set noget i forbindelse med overfaldene. Borgere som har været i området omkring Vibemosen/Greve Station omkring midnat, og som har bemærket de beskrevne personer, der måske har været på cykel i området enten før eller efter overfaldene fandt sted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.