FN misbruges til at angribe Israel

Den islamisk dominerede organisation, som hedder FN, er berygtet for at vedtage de mest horrible og løgnagtige resolutioner vendt mod Israel.

Verdens mest brutale muslimske diktaturer og regimer bruger det korrupte cirkus i FN til at angribe Israel, mens de muslimske lande i Mellemøsten bliver aldrig stillet til ansvar for deres brud på menneskerettighederne og brutalitet.

I sin tale til FN’s Sikkerhedsråd har USA’s særlige udsending i Mellemøsten, Jason Greenblatt, fordømt FN for ikke at støtte Israel, som er det eneste velfungerende demokrati i Mellemøsten. FN har til dato vedtaget mere end 700 resolutioner vendt mod Israel.

FN’s bias mod Israel har været hele vejen igennem uproduktiv. Den sender det falske budskab til palæstinenserne om, at FN’s resolutioner er et mere effektivt middel til at opnå deres mål end direkte forhandlinger med Israel. Og den sender det budskab til Israel, at landet ikke kan stole på FN. FN’s holdning til Israel er ikke vejen til fred, men vejen til en konstant og perspektivløs hårdknude. Læs mere her.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb