FN-stjerne vil ikke kalde Hisbollah for ‘terrorister’ – USA må skride ind

FN har i de senere år modtaget stigende kritik for at være infiltreret af en række organisationer og enkeltpersoner, som, efter flere iagttageres opfattelse har en meget problematisk tilgang til FN’s egne mål.

Der har bl.a. været sager, som drejer sig om lande, hvis tilgang til bl.a. kvinderettigheder må betegnes som yderst kritisable, som er havnet i ledende FN-organer, hvis formål netop har været at kæmpe for disse rettigheder.

“Hisbollah er ikke terrorister”

I en aktuel sag når det absurde nye højder.

Menneskesrettighedsrådets såkaldte ‘Rådgivende Udvalg’, Jean Ziegler, er en af hovedtalerne ved en paneldebat om menneskerettigheder som “fredsskabende” værktøj, der finder sted i dag i Geneve.

Men samme Jean Ziegler er i vide kredse kendt som en rabiat figur, der bl.a. har nægtet at kalde Hisbollah for ‘terrorister’. 

Hisbollah har et utal af uskyldige menneskeliv på samvittigheden. Bevægelsen har bl.a. benyttet sig af selvmordsbomber mod civile i Israel, som har kostet adskillige israelere livet, og bevægelsen spiller desuden en aktiv rolle ved terrorangreb i en lang række andre lande. 

Hisbollah har udslettelsen af israel og der jødiske folk som mål.

LÆS OGSÅ:  Samuelsen åbner nyt dansk generalkonsulat i Houston, Texas

Og der er mere endnu.

Ziegler har ved andre lejligheder udtalt sig særdeles postivt om diktatorer som Fidel Castro, Hugo Chavez and Robert Mugabe.

Qadaffis menneskerettighedspris

Og listen af bizarre historier om Jean Ziegler fortsætter.

Kort efter at agenter fra Libyen i 1989 sprang Pan Am 103 i luften over Lockerbie i Skotland, rejste Zieler til Libyen og var medinitiativtager til stiftelsen af “Moammar Qaddafis Menneskerettighedspris”.

I 2002 modtog han selv prisen.

Han har desuden kaldt Zimbabwes diktator, Robert Mugabe, for en mand, som “har historien og moralen med sig“, og ifølge Le Monde har han været på venskabelighedsbesøg hos både Saddam Hussein og Nordkoreas Kim Il-Sung.

U.N. Watch (en græsrodsorganisation, som agerer vagthund overfor FN) har i et åbent brev til USA’s FN-ambassadør bedt  USA skride ind.

LÆS OGSÅ:  GROTESK! FN-ANSAT ARBEJDER FOR TERRORISTER - DU BETALER HANS LØN

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb