Fodboldrejse: den ideelle gave til manden

Det kan være svært at finde en gave til manden, der synes at have alt. Hvorfor ikke give ham en overraskelse af de helt store og forære ham en fodboldrejse, hvor alt er planlagt og klar til ham og gutterne? På fodboldrejse.nu finder du inspiration og tips til fodboldrejser i Europa.

Guide: Så nemt arrangerer du en fodboldrejse

Det er slet ikke så svært at få arrangeret en fodboldrejse for at komme ind og se sit favorithold.
Til gengæld er det en fantastisk oplevelse, som vil blive husket i mange år frem. Her får du fire nemme trin til at få styr på fodboldrejsen.

Artiklen fortsætter under videoen…

 

1.      Find fodboldbilleterne eller vælg pakkerejse

Sørg først og fremmest for at koordinere med gutterne, og eventuelt din chef, hvornår det kunne vær muligt at tage afsted og hvor længe I kan være væk. Herefter kan du på fodboldrejse.nu få et overblik over, hvornår de forskellige klubber spiller. Vi giver dig også en overskuelig sammenligning mellem priser på billetter fra forskellige rejseudbydere. Du kan også vælge at købe billeterne direkte på klubbens hjemmeside, men det kræver ofte at man er medlem af klubben eller skal ansøge om billetter.

 

Nogle af rejseudbyderne sælger pakkerejser, mens andre kun sælger fodboldbilleterne. Vær opmærksom på, at de fleste rejseudbydere kun garanterer 2 eller 3 pladser, der er ved siden af hinanden. Netop derfor er det en god ide at planlægge turen i god tid, hvis I er en hel gruppe, der skal afsted.

 

2. Find flybilletter

Nu skal du finde flybilletter, der passer til den kamp I ønsker at se. Hold øje med priserne, og bemærk at prisen ofte kan afhænge af ugedagen. På den måde kan man ofte spare ved at tage afsted en eller to dage før. Ved mange pakkerejser, skal du stadig købe flybilletten separat.
Sørg for at I ankommer i god tid før kampen. Helst allerede 1-2 dage før kampdag. Tidspunktet for kampen kan nemlig ændre sig, og det er jeres ansvar at ankomme i tide til kick-off.

 

3. Find det rette hotel

Hvis I vælger at booke en pakkerejse, kan man ofte vælge mellem flere hoteller, som en del af pakkerejsen. Dog bør I være opmærksom på hotelets beliggenhed. Overvej hvor det ville være mest ideelt at have hotellet efter en dag og aften med fodbold og efterfølgende bar eller pub. Det kan også være en stor fordel at have hotellet centralt placeret, hvis I også gerne vil nå at opleve lidt sightseeing.

 

4. Du er klar til kamp!

Så let var det! Du har nu styr på både billetter, fly, hotel og, forhåbentlig også, gutterne. Så er der ikke andet for end at glæde sig til jeres store fodboldoplevelse! Vær opmærksom på, at hvis I har bestilt billetterne gennem en rejseudbyder, får I ikke billeterne tilsendt. I stedet bliver billetterne leveret til jeres hotel dagen før eller på dagen for fodboldkampen. På den måde er I sikre på ikke at miste billeterne midt i fodboldrejsen, men får dem udleveret, netop når I skal til at bruge dem.

Kommentarer