Folkemødet lægger sig fladt for gazademonstranter

Folkemødet i Allinge på Bornholm løber af stablen i dagene 13.-15. juni. Folkemødets direktør Peter Christiansen opfordrer til, at arrangører overvejer at invitere gazademonstranter, som afbryder arrangementer, op på scenen, skriver Børsen.

”Peter Christiansen siger, at de forestiller sig, at man som arrangør eventuelt kan tale med propalæstinensiske aktivister ved arrangementer, hvor der eventuelt er optræk til uro. ’Men hvis det er sådan en organiseret form, hvor man fornemmer, at der er nogen, der virkelig gerne vil høres, så er det en rigtig god idé at række ud til dem og høre, om de ikke vil deltage eller sige noget’, siger han.

I de seneste måneder har protester, hvor politikere er blevet afbrudt af propalæstinensiske demonstranter, flere gange trukket overskrifter. Blandt andet blev justitsminister Peter Hummelgaard (S) afbrudt, da han holdt tale 1. maj i Fælledparken. Statsminister Mette Frederiksen (S) blev også afbrudt til et arrangement på Kvindernes Internationale Kampdag tidligere i år”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)