Forlystelse på Bakken gik amok – forårsagede blødninger i hovedet og lettere blindhed hos 12-årig dreng

Nordsjællands politi har i dag afspærret forlystelsen “Skyroller” med henblik på undersøgelse for fejl. Årsagen hertil er, at en 12-årig dreng i weekenden er kommet til skade, muligt som følge af en tur i forlystelsen.

Forlystelsen giver brugeren mulighed for at selv at styre nogle vinger på et “fly”, hvilket vil få flyet til at dreje om sin egen akse.

Drengen var under turen blevet dårlig og havde sluppet de styrende håndtag. I stedet for at gå i “neutral” stilling havde flyet fortsat rotationerne og drengen endte med at snurre over 100 gange rundt på hovedet.

Drengen blev efterfølgende dårlig og en kammerat sørgede for underretning af drengens forældre. Drengen blev kørt til sygehuset, hvor han fik konstateret blødninger i hovedet og som følge heraf lettere blindhed.

Ved politiets henvendelse ved forlystelsen i dag, havde ejeren selv lukket forlystelsen som følge af en teknisk fejl. Politiet i Nordsjælland har valgt at opretholde lukningen og foretage afspærring med henblik på tekniske undersøgelser af forlystelsen.

Årsagen til de mange rotationer og sammenhængen med drengens skader skal undersøges i de kommende dage.

Drengen er hjemme fra sygehuset.