FOTO: Hvem er denne mand?

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for et hjemmerøveri i Viborg den 6. september 2020.

Formodet gerningsmand til hjemmerøveri i Viborg 6. september 2020

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Søndag aften den 6. september 2020 ca. kl. 17.45 blev der begået hjemmerøveri i en lejlighed i Viborg, hvor en mand blev frarøvet et kontantbeløb.

Efterforskningen har ført til, at Midt- og Vestjyllands Politiet er kommet i besiddelse af fotos af en formodet gerningsmand, der er politiet ukendt. Vedkommende eftersøges nu i håb om, at nogen kan give politiet oplysninger, der kan føre til identifikation og anholdelse af vedkommende.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 25-30 år, mørkt hår og mørkt skæg. Almindelig af bygning. Personen kan have tilknytning til Aarhus. Han var iført lyse bukser, hvid hættetrøje, lyse sneakers med gule aftegninger og grå-grøn kasket.

Borgere, der har oplysninger om mandens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på telefon 114. Oplys gerne journalnummer 4100-76317-00019-20.

Del meget gerne efterlysningen på Facebook.

Formodet gerningsmand til hjemmerøveri i Viborg 6. september 2020  Formodet gerningsmand til hjemmerøveri i Viborg 6. september 2020

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)