Foto: Politiet efterlyser disse mænd

Efterlysning: Mænd mistænkt i forbindelse med fodbold-uro

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsfoto af flere unge mænd, som er mistænkt for at angribe politiet i forbindelse med fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København den 4. november 2018.

Billederne af de unge mænd er taget på Brøndby Stadion og i området omkring Bygaden og Seminarievej i Brøndby.

De mistænkte beskrives som:

A: mand, ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, iført mørk hættetrøje med gul skrift henover brystet, mørke træningsbukser af mærket Nike, blå cap, grå arbejdshandsker og hvide sko.
A er mistænkt for i tidsrummet kl. 1602-1606 at have kastet flasker og pyroteknik mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.

B: mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm høj, sort hår, almindelig af bygning, iført sort jakke med hvidt logo på venstre overarm, sorte handsker, sorte bukser, sorte sko med hvid sål.
B er mistænkt for i tidsrummet kl. 1602-1606 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.

 

C: mand, ca. 25-30 år, ca. 185 cm høj, kommunefarvet hår, almindelig af bygning, iført grøn jakke med hætte, blå jeans, grønne handsker og grøn/hvide sko af mærket Nike med hvid sål.
C er mistænkt for i tidsrummet fra kl. kl. 1604-1606 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.

 

D:  mand, ca. 25-30 år, ca. 185 cm høj, almindelig af bygning, iført blå jakke af mærket Peak Performance stående med hvid skrift på venstre bryst, hvid lynlås på venstre overarm, og blå jeans.
D er mistænkt for i tidsrummet kl. 1604-1606 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.

 

København Vestegns Politi

”Vi har efterforsket siden urolighederne i november og de unge mænds billeder har været efterlyst internt i politiet uden held. Nu vælger vi derfor at offentliggøre billederne, i håbet om at offentligheden kan hjælpe med identificeringen, siger politikommissær Andreas Mollerup, som fortsætter:
”I efterforskningen indgår flere billeder, som det kan blive nødvendigt at offentliggøre senere. Vi opfodrer dog de personer som var tilstede i forbindelse med urolighederne, til at melde sig, så vi ikke behøver at offentliggøre deres billede”

13 sigtede for uroligheder

På nuværende tidspunkt har Københavns Vestegns Politi identificeret og sigtet i alt 13 unge mænd i forbindelse med urolighederne og en 23-årig mand sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen. I går foretog politiet endnu en anholdelse i sagen, hvor en 22-årig mand er blevet sigtet for flaskekast mod politiet ved flere lejligheder efter fodboldkampen den 4. november 2018.
”Efterforskningen i disse sager er tidskrævende, men som vi tidligere har meldt ud, så ændrer det ikke på, at vi kommer efter dem der stod bag urolighederne – alene på hvor lang tid det tager”, siger politikommissær Andreas Mollerup, som venter flere anholdelser i den kommende tid.

Kommentarer