FOTO: Udlænding efterlyses for overfald på ældre kvinder. Det ene offer er 96 år

Efter flere anmeldelser om vold begået mod borgere i Ringsted offentliggør politiet nu et foto af den mistænkte og beder om borgernes hjælp til at identificere og finde frem til manden.

Siden de mange anmeldelser om vold begået mod kvinder på gaden i Ringsted, flest sager lørdag d. 29.august og en enkelt anmeldelse om vold begået d. 2. september, har politiet efterforsket sagen intensivt.

Ifølge anmeldelserne til politiet er der tale om følgende sager i Ringsted:

Lørdag den 29. august 2020

• Tinggade – kl. ca. 11.30: 73-årig kvinde blev sparket på ben / bagdel
• Anlægsvej/Lystanlægget – kl. 1500-1600: 96-årig kvinde med rollator blev sparket i ryggen
• Haraldsvej – kl. 1600-1700: 79-årig kvinde – hundelufter, fik slag i ansigtet – sparket hendes hund
• Kærup Parkvej – kl. ca. 19.35: 36-årig kvinde – hundelufter, fik slag mod hovedet og spark

Onsdag den 2. september 2020:

• Roskildevej / Nordre Ringvej / Hesteskoen / Holbækvej ca. kl. 12.10: 76-årig kvinde blev slået i ryggen, da hun stod afventende ved fodgængerfelt.

Fælles signalement af den mistænkte: mand, 20-40 år, 170-175 cm, østeuropæisk af udseende, lys i huden og rundt hoved med kort brunt hår, iført mørk trekvart-lang frakke, løse jeans, lyse sko/sneakers, talte på et ukendt fremmedsprog.

Den mistænkte er endnu ikke blevet identificeret, hvorfor politiet fortsat ønsker offentlighedens hjælp til at finde ham med henblik på sigtelse og afhøring i forbindelse med flere sager om umotiveret vold over for lokale kvinder i Ringsted.

LÆS OGSÅ:  Politiet: Har du set denne mand?

Politiet i Ringsted hører fortsat gerne fra personer, der måtte have oplysninger om identiteten på den mistænkte eller kendskab til hans opholdssted, ligesom politiet gerne hører fra borgere, der måtte se ham i gadebilledet formentlig i Ringsted-området.

Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

 

Efterlysning   Mistænkt i voldssag