Fotos: Politi beder om hjælp til at identificere gerningsmænd

Politiet håber, at offentliggørelsen af overvågningsbilleder kan give nye oplysninger til sagen

Standarsgrafik af efterlysning

I forbindelse med efterforskningen af et røveri mod en 19-årig mand offentliggør Nordsjællands Politi nu fotos af de to mænd, som mistænkes for at stå bag røveriet.

Røveriet skete den 12. januar i år klokken 03.30 i krydset Vesterdalen/Sønderengen i Dyssegård, hvor den 19-årige mand blev antastet af to mænd, som slog den 19-årige i ansigtet.

Det lykkedes i første omgang den 19-årige at flygte fra stedet, men han blev indhentet af gerningsmændene, som truede ham til at udlevere en bæltetaske med blandt andet mobiltelefon og pung, hvorefter de forsvandt fra stedet på en knallert.

Nordsjællands Politi håber, at offentliggørelsen af billederne kan føre til, at gerningsmændene bliver identificeret og fundet.

– Det er desværre ikke lykkedes os at identificere gerningsmændene ad andre veje. Derfor beder vi nu borgerne om hjælp, siger politikommissær Jakob Rahbek, Nordsjællands Politi.

Kan man genkende en eller begge mænd, eller har man i øvrigt oplysninger, som kan være til gavn for den videre efterforskning af sagen, vil Nordsjællands Politi meget gerne kontaktes på telefon 114.

 

Foto af mistænkt i sag om gaderøveri i Dyssegård_foto1Foto af mistænkt i sag om gaderøveri i DyssegårdFoto af mistænkt i sag om gaderøveri i DyssegårdFoto af mistænkt i sag om gaderøveri i Dyssegård