Frisk dig selv op til sommeren

Sommeren er over os, og det betyder, vi skal ud i solskinnet og vise os frem. For mange af os har vi brugt året på at komme i form til netop denne sæson. Ja, modeblade, fitness-industrien og meget andet bruger nærmest hele året på at varme op til sommermoden og give guides til den perfekte sommerkrop.

Men hvad kan man mere gøre end at følge blot disse råd? Vi bringer her 3 andre idéer til at blive sommerklar.

Læg vejen forbi tandlægen

Sommeren er de lyse lange nætter og sæson for de store smil og måske en ny sommerflirt. Så hvorfor ikke få efterset og renset tænderne, så du føler dig lige så frisk og imødekommende som en solskinsfyldt sommerdag.

Smilet er kendt som vores sociale visitkort, og med mulighed for at møde nye mennesker sommeren igennem, er det oplagt at få pudset netop det visitkort af. Desuden har vi heldigvis smidt vores mundbind, hvilket giver endnu mere at smile af!

Du kan finde en god tandlæge ved at klikke her, hvis du ikke allerede har en fast klinik, du kommer i.

Invester i unikke smykker til outfittet

Når det bliver sommer, får vi mindre tøj på. Ikke blot fordi vi ligger og soler os ved stranden og i parkerne, men fordi vi skifter de lange bukser og trøjer ud med shorts, sommerkjoler og andet kort og godt.

Det blotter mere hud, og her kan du pifte din stil op ved at bruge fede smykker og accessories! Sørg dog gerne for, at du ifører dig noget specielt, som ser godt ud. Hos Hilbert KBH kan du f.eks. købe håndlavede og unikke smykker i dansk design, som har en mere rå tone. Det går perfekt til de fleste outfit og vidner om personlig stil. Besøg webshoppen her.

Find den rette hovedbeklædning

Sommeren skulle gerne byde på sol! Her er solbriller og en cool hat udstyr, der er helt uundværligt. Sørg derfor gerne for begge dele. Særligt en god kasket eller sommer/solhat kan være en god hjælper, som holder solen fra at skinne hårdt mod ansigt og nakke, så du er bedre beskyttet mod solstik og rødme fra for mange timer under de varme UV-stråler.